reklama
Czasami kobiety całą ciążę przeżyją bez bólu piersi tylko się cieszyć[emoji6]Dziewczyny! Czy pod koniec 9 tygodnia powiększyły się Wam piersi? I czy bolały? U mnie nic się nie dzieje. ...ani nie urosło,ani nie boli....czy to normalne?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
natalix0
Fanka BB :)
Ale, że nic się nie powiększyły ?Z tego akurat bym się cieszyła. ...Czasami kobiety całą ciążę przeżyją bez bólu piersi tylko się cieszyć[emoji6]
Mi się powiekszyly i bolaly w I trymestrze. Potem przestały boleć i rosnąćAle, że nic się nie powiększyły ?Z tego akurat bym się cieszyła. ...
Rustynka
U mnie troszkę urosły ale nie dużo i nie bolały wogóle za to teraz masakra z rozmiaru Ć na E i bolą jak cholera . A myślałam że św po porodzie pośpię na brzuchu [emoji35]Dziewczyny! Czy pod koniec 9 tygodnia powiększyły się Wam piersi? I czy bolały? U mnie nic się nie dzieje. ...ani nie urosło,ani nie boli....czy to normalne?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
U mnie od poczatku ciazy z miseczki B na D i D sie juz malawe robi....
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie bylo identycznie. Bałam się co będzie po porodzie ale na D się zatrzymałam [emoji3]U mnie od poczatku ciazy z miseczki B na D i D sie juz malawe robi....
Zaczęły rosnąc jak juz byl brzuszek spory
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze nie stałam na brzuchu [emoji1] a minelo juz ponad 8 miesięcy. Chyba wycisnelabym z siebie mleko jak z tubki gdybym tak probowala spac [emoji6]U mnie troszkę urosły ale nie dużo i nie bolały wogóle za to teraz masakra z rozmiaru Ć na E i bolą jak cholera . A myślałam że św po porodzie pośpię na brzuchu [emoji35]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Mnie piersi wcale nie boląDziewczyny! Czy pod koniec 9 tygodnia powiększyły się Wam piersi? I czy bolały? U mnie nic się nie dzieje. ...ani nie urosło,ani nie boli....czy to normalne?
[emoji127] 28.10.2017
reklama
adunnnia90
U mnie 21 tc i nadal rosna i mam wrazenie ze na D sie nie zakonczy...U mnie bylo identycznie. Bałam się co będzie po porodzie ale na D się zatrzymałam [emoji3]
Zaczęły rosnąc jak juz byl brzuszek spory