reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja już po [emoji4]mały waży 1100g i ułożył się główką w dół, bo ostatnio był ciągle położony miednicowo .
Powodzenia na wizytach @M@gda, @natalix0, @Joko86 [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Świetne wieści [emoji846] a plan masz SN czy CC ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pytanko czy takie wieczorne twardnienie brzucha jest niebezpieczne ? Mam tak po całym dniu jak chodzę ze wieczorem jest taki twardy i mam wrażenie jakby coś mi zalegało na żołądku .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny pytanko czy takie wieczorne twardnienie brzucha jest niebezpieczne ? Mam tak po całym dniu jak chodzę ze wieczorem jest taki twardy i mam wrażenie jakby coś mi zalegało na żołądku .

Ja mam tak ze zmęczenia. Trzeba obserwować bo czasem to świadczy o kłopotach z szyjka. Ale jak tylko wieczorem jak jesteś zmęczona to norma

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Dziewczyny a czy pamietacie czy na poczatku mialyscie takie bole jak @ ale tak ze jakby takie dretwienie w nogi szlo? Bo mi sie tak stalo 1.5 tyg temu i dzis ponownie[emoji17] tylko nawet mialam wrazenie ze macica boli bardziej. Wzielam nospe i magnez i zasnelam, przed chwila sie obudzilam.ale nogi zdretwiale

Świetne wieści [emoji846] a plan masz SN czy CC ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszego synka rodziłam naturalnie[emoji4], a teraz pewnie też, zobaczymy jak się potoczy w pierwszej ciąży lezalam 2 tyg. Przed porodem na patologii ciąży mam maloplytkowisc ciążową, zobaczymy jak teraz będzie [emoji6]

A bierzesz żelazo?To raczej ze zmęczenia [emoji4]

Dziewczyny a czy pamietacie czy na poczatku mialyscie takie bole jak @ ale tak ze jakby takie dretwienie w nogi szlo? Bo mi sie tak stalo 1.5 tyg temu i dzis ponownie[emoji17] tylko nawet mialam wrazenie ze macica boli bardziej. Wzielam nospe i magnez i zasnelam, przed chwila sie obudzilam.ale nogi zdretwiale
Kredko nie wiem czy to to samo ale mi na poczatku ciazy cos sie stalo z prawa noga...jakby dzuecko ucisnelo na nerw ze jak wstalam to gdyby nie moj m to bym upadla...noga byla przez kilka godz wylsczona z zycia...bylam noszona na rekach do wc i do wanny :)...chociaz jakis plus :)

reklama
Kredko nie wiem czy to to samo ale mi na poczatku ciazy cos sie stalo z prawa noga...jakby dzuecko ucisnelo na nerw ze jak wstalam to gdyby nie moj m to bym upadla...noga byla przez kilka godz wylsczona z zycia...bylam noszona na rekach do wc i do wanny :)...chociaz jakis plus :)
Jak tam Twoja coreczka? :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry