Ropuszka666
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczności [emoji16]Aaa, to moje bejbi :
Widzicie jaki uśmiech?! [emoji1]
A chwilę wcześniej kciuka ssal [emoji7]
@Oska305 przez Ciebie Tobiasz chodzi mi po głowie , przypomniałaś mi , Że to było moje ulubione imię w liceum, jakiś prezenter z muzycznego kanału tak miał na imię [emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny dopiero wróciłam ale spieszę z informacją że wszystko jest dobrze. Mały czlowieczek ma całe 3.34cm ma 2nogi,2rece i glowe spał z rękami przy buzi, serce biło jak dzwon. Za to wrażeń dodatkowych dostarczył mi dziś zus który robi wszystko żeby nie wypłacić mi pieniędzy za l4 i dostałam właśnie pismo o odroczenie decyzji do 25 września. Jak to jest ze ja się spóźnię jeden dzień z opłatą zus i jest problem a oni mi wysyłają pismo za pismem że w 30ustawowych dniach się nie wyrabiają z odpowiedzią i dają sobie kolejne 60. To z czego ja mam żyć przez te 4miesiace? Więc zus tak podniósł mi ciśnienie że chociaż przestałam stresować się wizyta
Masz zdjęcie maluszka ? Dlatego ja idę jak najpóźniej na L4 bo nie mam sił do tych złodziei .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ale nie da się dodać wyskakuje mi jakiś błąd. Ja bardzo chętnie bym pracowała ale nie mogę a ich problemem jest to że muszą mi wypłacić pokaźny zasiłek i próbują tego uniknąć. Moje apogeum wkurwu było na badaniach ale bobas nie przejmuje emocji mamy bo spał jak zloto
Niektórzy liczą tygodnie przebyte , pełne , A niektórzy, także aplikacje i kalkulatory , mówią o tygodbiu trwającym. Ja mówię ten tydzień który właśnie trwa. Kończę 21 tydzień ciąży: 20tyg 6d, Ale to wg transferu 3 dniowego zarodka, wg miesiączki mam 20t3d i tak liczą w szpitalu, co wg mnie nie jest prawidłowe, bo naturalnie do zapłodnienia nie doszloby w 14dc (crio) a przynajmniej w 17dc.A tak w ogóle nie kumam tego liczenia to co Ropuszka ostatnio pisała wydawało mi się ze jak jestem 10t2d to idzie mi 11t więc jestem w 11t ( nawet aplikacje tak pokazują chociaż nimi sugerować się nie można wiadomo) a lekarz mowi ze w 10. I termin porodu będzie liczył z usg prenatalnego (porównywal z tym teraz) czego też nie rozumiem jak wiadomo dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia.