reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aaa, to moje bejbi :
1500396159-aaaaaa.jpeg

Widzicie jaki uśmiech?! [emoji1]
A chwilę wcześniej kciuka ssal [emoji7]

@Oska305 przez Ciebie Tobiasz chodzi mi po głowie , przypomniałaś mi , Że to było moje ulubione imię w liceum, jakiś prezenter z muzycznego kanału tak miał na imię [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczności [emoji16]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dopiero wróciłam ale spieszę z informacją że wszystko jest dobrze. Mały czlowieczek ma całe 3.34cm ma 2nogi,2rece i glowe:) spał z rękami przy buzi, serce biło jak dzwon. Za to wrażeń dodatkowych dostarczył mi dziś zus który robi wszystko żeby nie wypłacić mi pieniędzy za l4 i dostałam właśnie pismo o odroczenie decyzji do 25 września. Jak to jest ze ja się spóźnię jeden dzień z opłatą zus i jest problem a oni mi wysyłają pismo za pismem że w 30ustawowych dniach się nie wyrabiają z odpowiedzią i dają sobie kolejne 60. To z czego ja mam żyć przez te 4miesiace? Więc zus tak podniósł mi ciśnienie że chociaż przestałam stresować się wizyta:)

Dziewczyny dopiero wróciłam ale spieszę z informacją że wszystko jest dobrze. Mały czlowieczek ma całe 3.34cm ma 2nogi,2rece i glowe:) spał z rękami przy buzi, serce biło jak dzwon. Za to wrażeń dodatkowych dostarczył mi dziś zus który robi wszystko żeby nie wypłacić mi pieniędzy za l4 i dostałam właśnie pismo o odroczenie decyzji do 25 września. Jak to jest ze ja się spóźnię jeden dzień z opłatą zus i jest problem a oni mi wysyłają pismo za pismem że w 30ustawowych dniach się nie wyrabiają z odpowiedzią i dają sobie kolejne 60. To z czego ja mam żyć przez te 4miesiace? Więc zus tak podniósł mi ciśnienie że chociaż przestałam stresować się wizyta:)

Masz zdjęcie maluszka ? Dlatego ja idę jak najpóźniej na L4 bo nie mam sił do tych złodziei .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Masz zdjęcie maluszka ? Dlatego ja idę jak najpóźniej na L4 bo nie mam sił do tych złodziei .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam ale nie da się dodać wyskakuje mi jakiś błąd. Ja bardzo chętnie bym pracowała ale nie mogę a ich problemem jest to że muszą mi wypłacić pokaźny zasiłek i próbują tego uniknąć. Moje apogeum wkurwu było na badaniach ale bobas nie przejmuje emocji mamy bo spał jak zloto

Ostatnia edycja:
A tak w ogóle nie kumam tego liczenia to co Ropuszka ostatnio pisała wydawało mi się ze jak jestem 10t2d to idzie mi 11t więc jestem w 11t ( nawet aplikacje tak pokazują chociaż nimi sugerować się nie można wiadomo) a lekarz mowi ze w 10. I termin porodu będzie liczył z usg prenatalnego (porównywal z tym teraz) czego też nie rozumiem jak wiadomo dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia.

A tak w ogóle nie kumam tego liczenia to co Ropuszka ostatnio pisała wydawało mi się ze jak jestem 10t2d to idzie mi 11t więc jestem w 11t ( nawet aplikacje tak pokazują chociaż nimi sugerować się nie można wiadomo) a lekarz mowi ze w 10. I termin porodu będzie liczył z usg prenatalnego (porównywal z tym teraz) czego też nie rozumiem jak wiadomo dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia.
Niektórzy liczą tygodnie przebyte , pełne , A niektórzy, także aplikacje i kalkulatory , mówią o tygodbiu trwającym. Ja mówię ten tydzień który właśnie trwa. Kończę 21 tydzień ciąży: 20tyg 6d, Ale to wg transferu 3 dniowego zarodka, wg miesiączki mam 20t3d i tak liczą w szpitalu, co wg mnie nie jest prawidłowe, bo naturalnie do zapłodnienia nie doszloby w 14dc (crio) a przynajmniej w 17dc.
Ale przewaznie mowia ile tygodni minęło, tak.jak z latami , ja mówię że mam 34 , bo skończone , A nie że 35 bo ten rok trwa , a to co Twoj lekarz mówi to w ogóle nie rozumiem. Przy in vitro czekać i liczyć termin z usg... jakby to wpadka była przy nieregularnych okresach...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry