Rustynka
Fanka BB :)
Chociaż podobał Ci sięHehe ja zdążyłam zobaczyć ten wózek i tyle [emoji14]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chociaż podobał Ci sięHehe ja zdążyłam zobaczyć ten wózek i tyle [emoji14]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam mutsy evo na super wyprzedaży w styczniu, ale znajomi kupili rok temu ten sam model jeszcze taniej na wyprzedaży z okazji dnia dziecka. Obserwujcie dziewczyny, bo może też Wam się uda upolować tak nowyTo fajnie ja w podobnym terminie na 20.07 będę miała cesarkę także pewnie troszkę wcześniej. Jutro jadę po wozek, ale kupuje używkę tylko w super stanie ( to się okaże najwyżej nie kupię ) mutsy evo. Dam znać czy fajny, ale jestem podekscytowana!!!!
A ja musze dowiedziwc sie od TeQuili o kolor farby i jeszcze o to lusterko do samochodu co polecala...
Straw juz ci wybaczylam
A masz jakiś link do sklepu skad kupowalas?
Buterfly, ja nie moge wejsc do tego watku bo mnie wyrzuca. Czyby za kare?[emoji24][emoji24][emoji24]Dziewczyny, prace nad naszym wątkiem trwają, troszkę to zajmie, a na razie zapraszam na:
https://www.babyboom.pl/forum/temat/najlepsze-sa-nowe-szanse.88291/
Wątek oczywiście jest ukryty.
Straw, uszy do góry! Wszyscy wyciągają wnioski z sytuacji, naprawdę nic się nie stało
A jaki komunikat Ci się pokazuje?Buterfly, ja nie moge wejsc do tego watku bo mnie wyrzuca. Czyby za kare?[emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie to są mankamenty olxMi też się podoba mutsy ale używane fajne widziałam olx w Krakowie jakieś 500 km. odemnie w ciemno brać się boję a jechać żeby się przejechać . A Ty gdzie po niego jedziesz ?
No i się zastanawiam nad tym cool bandit ale mało opinii jest z wyglądu mi się podoba
Zobacz media 718337Zobacz media 718338Zobacz media 718339
Staw spokojnie poradzimy sobie bez historii ale teraz musisz przypomnieć wszystkie aktualne promocje
Haha no przynajmniej się czegoś od Ciebie admin nauczyBlagam dziewczyny nie mowcie juz nic[emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Zaden. Klikam w link i zamiast mnie przekierowac na ta strone, to pokazuje mi sie na chwile strona bb, a potem strona gdzie mam watki subskrybowane te w ktorych piszeA jaki komunikat Ci się pokazuje?