reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Straw jako użytkownik nie powinnaś mieć opcji usunięcia wątku. Czegoś tu admin nie dopilnował:) i jakoś Ci się to udało:)
Jaskolcia, tez wlasnie sie dziwie ze taka opcja jest dla wszystkich. Ja caly czas myslalam ze kasuje post, bo klikalam w ten post.
Mam nadzieje ze wszystko odzyskamy i poprawia tal zeby nikt nie mogl skasowac watku.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny napiszcie do Buterfly. Chyba cos namotalam i albo usunelam watek zamkniety, albo sobie dostep do niego. Chcialam tylko post skasowac[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]kombinowalam i kombinowalam i [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Napisalam juz do admina zeby to naprawil[emoji24][emoji24][emoji24]

Ja tez nie mam watku...oj narobilas...

Blagam dziewczyny nie mowcie juz nic[emoji24][emoji24][emoji24]

:)
Hehe ładnie :)
Ewelin ma rację nic się nie stało. Nadrobimy ;)
A z innej beczki mam do was pytanie bo w sumie siedzi mi w głowie od dłuższego czasu tak z czystej ciekawości to dlaczego wy odciagacie pokarm? :) mi polozna mówiła ze laktator nie pobudza laktacji i jak ja odciagalam na początku to po prostu mialam pusto później i mała była glodna wiec przestałam to robić. A tak serio to po prostu mi się nir chciało :)

:)
Hehe ładnie :)
Ewelin ma rację nic się nie stało. Nadrobimy ;)
A z innej beczki mam do was pytanie bo w sumie siedzi mi w głowie od dłuższego czasu tak z czystej ciekawości to dlaczego wy odciagacie pokarm? :) mi polozna mówiła ze laktator nie pobudza laktacji i jak ja odciagalam na początku to po prostu mialam pusto później i mała była glodna wiec przestałam to robić. A tak serio to po prostu mi się nir chciało :)
Ja odciagalam, bo Tymek na poczatku nie potrafil jesc. Przyzwyczail sie w szpitalu do butli i ja mialam na poczatku malo pokarmu to sie wsciekal ze slabo leci. Potem jak rozkrecilam laktacje i Tymek nauczyl sie jesc, to wyladowalismy w szpitalu, bo jakims sposobem pil moja krew, gdzie podczas sciagania laktatorem krew nie leciala. Wiec ja dlatego. Balam sie juz potem.

Ja mam na 17.07 także zaraz po Tobie i serio tylko kilka ciuszków ale o ciuszki się nie martwię bo mój chrzesniak ma 3 miesiące i Franio przejmie jego garderobę. No i lóżeczko już mam .
Oglądałam wózki na tej stronie już nie raz ale jeszcze nic nie wpadło w oko. Ja choruje na mutsy evo :tak:
To fajnie ja w podobnym terminie na 20.07 będę miała cesarkę także pewnie troszkę wcześniej. Jutro jadę po wozek, ale kupuje używkę tylko w super stanie ( to się okaże najwyżej nie kupię ) mutsy evo. Dam znać czy fajny, ale jestem podekscytowana!!!!

reklama
To fajnie ja w podobnym terminie na 20.07 będę miała cesarkę także pewnie troszkę wcześniej. Jutro jadę po wozek, ale kupuje używkę tylko w super stanie ( to się okaże najwyżej nie kupię ) mutsy evo. Dam znać czy fajny, ale jestem podekscytowana!!!!

Mi też się podoba mutsy ale używane fajne widziałam olx w Krakowie jakieś 500 km. odemnie w ciemno brać się boję a jechać żeby się przejechać . A Ty gdzie po niego jedziesz ?
No i się zastanawiam nad tym cool bandit ale mało opinii jest z wyglądu mi się podoba
Zobacz media 718337Zobacz media 718338Zobacz media 718339
Staw spokojnie poradzimy sobie bez historii ale teraz musisz przypomnieć wszystkie aktualne promocje

Do góry