Ewunka
Fanka BB :)
Mistrz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mistrz
A naciśnij tak by mi kredyt w banku zniknął -prosze .Dziewczyny, ja Was przepraszam[emoji24][emoji24][emoji24]
Widzicie jak to jest jak blondyna korzysta z forum[emoji24][emoji24][emoji24]
Moze uda sie odzyskac wszystko.
Kurcze...dlaczego jest taka opcja ze jedna osoba moze wszystko zniszczyc[emoji24][emoji24][emoji24]
Ja mawet nie wiem co dokladnie nacisnelam[emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wejdź w ten nowy link, gdyby nie działał, to spróbuj przez fora zamknięte.A ja miałam tam 2500 wiadomości zaległych hi bałam się że będzie na mnie że skasowalan .... wysłali mi jakiś nowy link
ja tez mam termin na lipiec 1 - sporo dzieciaczkow sie sypnie w lipcuJa tez mam termin na lipiec, ale z wyprawki prawie nic nie kupiłam, dużo rzeczy mam po synku, wiec tak naprawdę najważniejsze typu wózek, fotelik itp juz mam
ja tez mialam podobnie i nie bylo cukrzycyU mnie było 91/150/87 i były ok
A ja miałam tam 2500 wiadomości zaległych hi bałam się że będzie na mnie że skasowalan .... wysłali mi jakiś nowy link
ja tez mialam podobnie i nie bylo cukrzycy
Koło Wroclawia czyli mam ok 150 km nie aż tak daleko. Podoba mi się jeszcze xlander xplus. Jutro zobaczę co z tego bedzie.Mi też się podoba mutsy ale używane fajne widziałam olx w Krakowie jakieś 500 km. odemnie w ciemno brać się boję a jechać żeby się przejechać . A Ty gdzie po niego jedziesz ?
No i się zastanawiam nad tym cool bandit ale mało opinii jest z wyglądu mi się podoba
Zobacz media 718337
Zobacz media 718338Zobacz media 718339
Staw spokojnie poradzimy sobie bez historii ale teraz musisz przypomnieć wszystkie aktualne promocje