reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja od trzeciego trymestru też niestety ciągle mam smaka na coś słodkiego, czego przez 1,5 roku nie jadłam :( I też zaczęłam się ostatnio zastanawiać czy aby na pewno w brzuszku siedzi chłopczyk ;)

No mój doktorek co wizyta twierdzi , że tego pysiorka się nie wytnie .
To będą bardzo słodcy chłopcy ;)

reklama
Ja w święta pojadłem tyle ciasta ze boje sie stanowiąc na wagę :) tez jem słodkie ale nie w formie czekolady tylko jakiś ciast i placków właśnie ! Mniam
We wtorek mam usg i juz sie dowiem czy będę mieć syna czy druga córcię . Nie mogę sie doczekać choć nie ukrywam ze najważniejsze by zdrowe było. A ja dziś zakupiłam buty letnie na komunie w maju i wesele w czerwcu. Niby wzięłam 38 choć nosze zazwyczaj 37ale z doświadczenia wiem ze w ciazy nogi puchną i zwiększają swój rozmiar . W poprzedniej ciazy w lecie miałam stopy szreka i po porodzie minął rok by zaczęły przypominać te z przed ciazy . Wiec mam nadzieje ze lecie te nowe buty na lekkim koturnie jeszcze włożę

A ja jeszcze nie mam nic :errr: Ale o maja biorę się bo to bez żartów :-D
Poleć jakieś sklepy z wózkami w Wawie bo na mojej wsi są aż 2 :szok:
Rustynka a kiedy rodzisz??
Ja w teoretycznie 7 lipca. W sumie to prócz wózka i kosmetyków mam już wszystko :)
Wózek będziemy zamawiać na emaluszek.pl :) Maja fajne ceny i można negocjować ;) co jest mega ważne przy tej ilości wydatków na wyprawke :)
Oni mają też sklep stacjonarny na Ursusie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Rustynka a kiedy rodzisz??
Ja w teoretycznie 7 lipca. W sumie to prócz wózka i kosmetyków mam już wszystko :)
Wózek będziemy zamawiać na emaluszek.pl :) Maja fajne ceny i można negocjować ;) co jest mega ważne przy tej ilości wydatków na wyprawke :)
Oni mają też sklep stacjonarny na Ursusie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam na 17.07 także zaraz po Tobie i serio tylko kilka ciuszków ale o ciuszki się nie martwię bo mój chrzesniak ma 3 miesiące i Franio przejmie jego garderobę. No i lóżeczko już mam .
Oglądałam wózki na tej stronie już nie raz ale jeszcze nic nie wpadło w oko. Ja choruje na mutsy evo :tak:

Dziewczyny napiszcie do Buterfly. Chyba cos namotalam i albo usunelam watek zamkniety, albo sobie dostep do niego. Chcialam tylko post skasowac[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]kombinowalam i kombinowalam i [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Napisalam juz do admina zeby to naprawil[emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny napiszcie do Buterfly. Chyba cos namotalam i albo usunelam watek zamkniety, albo sobie dostep do niego. Chcialam tylko post skasowac[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]kombinowalam i kombinowalam i [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

No właśnie próbuje się dostać a tu brak wątku

Nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, ale wątku faktycznie nie ma. Zaraz napiszę do admina :)

reklama
Do góry