Ja mialam zawsze w gabinecie u gin i kardiologa okolo 135/90 czasem wyzsze. Bralam isoptin i codziennie mierzylam w domu ale rzadko zdarzało sie takie wysokie. A na kazdej wizycie powtorka z rozrywkicześć,
zdaję relację z wczorajszej wizyty - z małą ok, ma już 370g (20t1d) Lekarz już wstępnie spojrzał na organy, bo za półtora tygodnia badania prenatalne. Niestety Zosia przez 20 min ciągle się wykręcała i nie dała zbadać do końca serduszka, więc czekamy do przyszłego tygodnia. Szyjka długa, łożysko na przedniej ścianie, podniosło się i nie jest już tak nisko.
Trochę zaniepokoiło mnie ciśnienie - pierwszy pomiar pokazał 146/76, drugi 137/86. Teraz przez kilka dni mam badać ciśnienie i sprawdzić czy to był efekt "białego fartucha" czy problem z ciśnieniem. Czy któraś z Was ma/miała taki problem? Do tej pory ciśnienie miałam wzorcowe. Mam nadzieję, że było to tylko zdenerwowanie.
reklama
Gratulacje. Zdrówka dla wasDziewczyny o 2:41 nicole chciala przyjsc na swiat
Waga 2500 i 32 cm dzus 35t5dni !!
Szok trzymalismy Ja na rekach JuZ ,dokladnie wszustko napisze potem ,wszustko ok a lekarz Na koniec do mnie ze chcial by wszystkie cesarki w 40 minut
Distalam bardzo boli i jej ctg bylo 190 nagle a powinno do 170 gora ,jeszxe wczoraj bylo 140
Do potem ,foto ma maz wiec pozniej wysle foto ,jest cudowna I JuZ tyle wloskow ma ze szok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje !!! Zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia . Tak myślałam ze ty urodzisz przed terminem i nawet jak dziś wchodziłam na ciezaroweczki to tak sobie pomyślałam "ciekawe czy juz sie Nicol urodziła ".Dziewczyny o 2:41 nicole chciala przyjsc na swiat
Szok trzymalismy Ja na rekach JuZ ,dokladnie wszustko napisze potem ,wszustko ok a lekarz Na koniec do mnie ze chcial by wszystkie cesarki w 40 minut
Distalam bardzo boli i jej ctg bylo 190 nagle a powinno do 170 gora ,jeszxe wczoraj bylo 140
Do potem ,foto ma maz wiec pozniej wysle foto ,jest cudowna I JuZ tyle wloskow ma ze szok
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Eh dziewczyny co za dzien a JuZ zaczal sie nowy dzuen!
Nieagatka tak to zle pomiary tzn waga ok 2500 i tu motylka masz racje o 10:30 usg byla 2690 a szok waga Po poridzie 2500 ,cm niewiem kurde pisze 32 a moze to kosc udowa jutro napisze bo bylam caly dzuen z nia a tez mi sie wydaje ze niemoIiwe 32 cm ,potem byl incubator bo normalne Ale porod dzielna oddychala sama !! Mialam Ja normalnie na piersi Zaraz Po porodzie przez 15 min a wrzask jak ja wyciagli nei do opisania ,ciesze sie JuZ jest na zewnatrz z nami bo te krwawienia JuZ nie zylam w spokoju a od 13:30 bole mialam ze nie unialam wylezec;(, od razu decyzja szybko sala ,maz przyjechac na styk ze JuZ Ja myli Tak wiec szkoda Ale wrzask pierwszy tylko Ja uslyszalam Ale plakal jak ja trzymal bidulek ,zapewne wasi mezowie tez
Foto Dalam tam ,wuecie co se mysle ona az taka mala nue jest jak ja dotykam .... sadzilam gorzej!
Piersi JuZ masyje i leci woda ta cala siara czyli masyjac od zewnatrz do wewnatrz mozliwe szybko dostane mleko.... pieluchy premium care
A ciuszki narazie ze szpitala bo Nie chca nawet moich ....Do uslyszenia ,cudowne uczucie byc mama
Nieagatka tak to zle pomiary tzn waga ok 2500 i tu motylka masz racje o 10:30 usg byla 2690 a szok waga Po poridzie 2500 ,cm niewiem kurde pisze 32 a moze to kosc udowa jutro napisze bo bylam caly dzuen z nia a tez mi sie wydaje ze niemoIiwe 32 cm ,potem byl incubator bo normalne Ale porod dzielna oddychala sama !! Mialam Ja normalnie na piersi Zaraz Po porodzie przez 15 min a wrzask jak ja wyciagli nei do opisania ,ciesze sie JuZ jest na zewnatrz z nami bo te krwawienia JuZ nie zylam w spokoju a od 13:30 bole mialam ze nie unialam wylezec;(, od razu decyzja szybko sala ,maz przyjechac na styk ze JuZ Ja myli Tak wiec szkoda Ale wrzask pierwszy tylko Ja uslyszalam Ale plakal jak ja trzymal bidulek ,zapewne wasi mezowie tez
Foto Dalam tam ,wuecie co se mysle ona az taka mala nue jest jak ja dotykam .... sadzilam gorzej!
Piersi JuZ masyje i leci woda ta cala siara czyli masyjac od zewnatrz do wewnatrz mozliwe szybko dostane mleko.... pieluchy premium care
A ciuszki narazie ze szpitala bo Nie chca nawet moich ....Do uslyszenia ,cudowne uczucie byc mama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Gratuluję Alanek też urodził się w 35t5d czekam na fotkę malutkiej
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
I Po porodzie kiedy wyszedl ze szpitala , jak to bylo z karmieniem?? Ty kiedy wyszlas ze szpitala,Wydalas Sue to bede bombardowac teraz pytaniami [emoji16]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ma 32 cm od glowy do pupy a calosc nie pisze jutro zapytam bo moze przy w takich przypadkach tu nie mierza ...
Co do wagi to to znalazlam wiec wszy ok usg klamie czasem
Co do wagi to to znalazlam wiec wszy ok usg klamie czasem
Ewunka
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczęta .
Potrzebuje Was
W sobotę mam punkcjie .
Poproszę o kciuki i jeśli ktoś może to modlitwę.
Dziękuję
Potrzebuje Was
W sobotę mam punkcjie .
Dziękuję
BeataWarszawa
Ewcia,trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Dzień dobry dziewczęta .
Potrzebuje Was
W sobotę mam punkcjie .
Dziękuję
Na pewno tym razem będą piękne jajeczka i będzie piękna ciąża x2
[emoji132][emoji132][emoji132]
Daj znać,o której w sobotę.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Dzień dobry dziewczęta .
Potrzebuje Was
W sobotę mam punkcjie .
Dziękuję
Powodzenia kochana !!!! Kibicuję Ci od samego początku i kciuki w sobotę będę zaciskać najmocniej jak potrafię .Jestem z Tobą całym sercem ❤
reklama
NOVA-2016
Dziewczyny o 2:41 nicole chciala przyjsc na swiat
Gratulacje i dużo zdrówka dla Was !!!!!!