reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
I Po porodzie kiedy wyszedl ze szpitala , jak to bylo z karmieniem?? Ty kiedy wyszlas ze szpitala,Wydalas Sue to bede bombardowac teraz pytaniami [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Alan pierwsze dwie doby był w inkubatorze i nie dostałam go nawet na chwilę
Karmiony był butelką
W 3 dobie był już ze mną i karmiłam piersią
Dostałam laktator by stymulować piersi i po kilku seansach odciągnęłam 40ml z dwóch piersi które podałam butelką
W szpitalu karmiłam tylko piersią ale Alan tracił na wadze a potem bardzo słabo przybierał i dokarmiałam mm i tak jest do tej pory
Dostaje pierś i mm w razie potrzeby
Do wypisu ja byłam gotowa w 4 dobie ale oboje zostaliśmy w szpitalu przez wagę i żółtaczke Alana
Wyszlismy w 5 dobie:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z masarzami uważaj bo możesz uszkodzić kanaliki
Zapytaj położnej o laktator:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam swoj jednak moge od 15 :00
d4ba53925aa98f9dfc327ccd94059233.jpg
go uzywac 24 h Po poridzie tu tak mowia i dala kartke z instrucja masazu jednak no mAm Tylko te siare ( bedzue divrze co ?;) ta siara tak czytalam najlepsza Ale jak Ja jej mam ha dac mam male strzykaweczki I mam sutek tam dac no Ale mi jeszxze nie leci Tylko nawet nie jedna kropka.... tez tak mialyscie ?
Wybsczcie JuZ zaczynam was obsypywac pytaniami ,potem JuZ koniec obiecuje ,przyjezdza maz za chwile i idziemy Do niej potem leb umyje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry