Atena33
Fanka BB :)
dobra to kupuje jutro premium care
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra to kupuje jutro premium care
ja mam nadziśnienie w ciazy juz nie raz o tym pisałam, 140 na 100 to moja norma .... uwaga po lekach, od mniej wiecej 20 tc biorę dopegyt a potem jeszecze zaczełam nitrendypineMam nadzieję, że w domu też będę miała wzorcowe. Jutro pożyczam sprzęt i przez pierwsze kilka dni mam badać ciśnienie 3-4 razy dziennie. Zobaczymy co wyjdzie.
A masz kartę Rossnę? Z tą kartą w Rossmannie premium care wychodzi 45 gr za 1 pampersa. Taniej nigdzie nie znalazłam.dobra to kupuje jutro premium care
Biale premium sa lepsze. Maja pasek ktory zmienia kolor jak pampers jest zasiusiany. Tylko maja jedna wade, sa drogie.Mamusie na pewno już nie jedna pytała ale które pampersy? Białe premium czy zielone lepsze?????
Peugotka, ale nam zrobilas niespodzianke, a Nicole Wam[emoji6]Dziewczyny o 2:41 nicole chciala przyjsc na swiat
Waga 2500 i 32 cm dzus 35t5dni !!
Szok trzymalismy Ja na rekach JuZ ,dokladnie wszustko napisze potem ,wszustko ok a lekarz Na koniec do mnie ze chcial by wszystkie cesarki w 40 minut
Distalam bardzo boli i jej ctg bylo 190 nagle a powinno do 170 gora ,jeszxe wczoraj bylo 140
Do potem ,foto ma maz wiec pozniej wysle foto ,jest cudowna I JuZ tyle wloskow ma ze szok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mam ostatnio dostałam nawet za 1 gr oliwke bebydremA masz kartę Rossnę? Z tą kartą w Rossmannie premium care wychodzi 45 gr za 1 pampersa. Taniej nigdzie nie znalazłam.
No właśnie myślę o szarym i tym kremowym , choć bardziej szary za mnia przemawia chyba bardziej praktyczny będzie.Pasuje Może jakiś szary lub beżowy? Będzie uniwersalny.
cześć,
zdaję relację z wczorajszej wizyty - z małą ok, ma już 370g (20t1d) Lekarz już wstępnie spojrzał na organy, bo za półtora tygodnia badania prenatalne. Niestety Zosia przez 20 min ciągle się wykręcała i nie dała zbadać do końca serduszka, więc czekamy do przyszłego tygodnia. Szyjka długa, łożysko na przedniej ścianie, podniosło się i nie jest już tak nisko.
Trochę zaniepokoiło mnie ciśnienie - pierwszy pomiar pokazał 146/76, drugi 137/86. Teraz przez kilka dni mam badać ciśnienie i sprawdzić czy to był efekt "białego fartucha" czy problem z ciśnieniem. Czy któraś z Was ma/miała taki problem? Do tej pory ciśnienie miałam wzorcowe. Mam nadzieję, że było to tylko zdenerwowanie.
Gratulacje Peguotka super jesteście razem ❤❤❤❤❤Dziewczyny o 2:41 nicole chciala przyjsc na swiat
Waga 2500 i 32 cm dzus 35t5dni !!
Szok trzymalismy Ja na rekach JuZ ,dokladnie wszustko napisze potem ,wszustko ok a lekarz Na koniec do mnie ze chcial by wszystkie cesarki w 40 minut
Distalam bardzo boli i jej ctg bylo 190 nagle a powinno do 170 gora ,jeszxe wczoraj bylo 140
Do potem ,foto ma maz wiec pozniej wysle foto ,jest cudowna I JuZ tyle wloskow ma ze szok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom