reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzień dobry dziewczęta .
Potrzebuje Was :)
W sobotę mam punkcjie .
Poproszę o kciuki i jeśli ktoś może to modlitwę.
Dziękuję
Ewcia w sobote trzymamy z Kubusiem za ciebie kciuki,modlitwa tez bedzie.
A jak wyglada sytuacja ile masz jajeczek. Pisalam wczesniej ale nic nie odpisywalas
✊✊✊✊

reklama
Czesc Wam wszstkim:-) Przyznam szczerze, ze podczytuje Was caly czas, pare razy zadalam jakies pytanie jak mialam problem i oczywiscie dostalam odpowiedz:-) Teraz siedze juz w domku i chcialabym do Was dolaczyc, po czytaniu Waszych postow stwierdzam, ze jestescie niezastapione:-) ja juz jestem w 30 tygodniu ciazy i ogolnie jest wszystko dobrze, ale jakies pojedyncze stresy pojawiaja sie caly czas. Bylam po 3 nieudanych inseminacjach a invitro udalo sie za pierwszym razem. Milego dnia Wam zycze:-)

Ewcia w sobote trzymamy z Kubusiem za ciebie kciuki,modlitwa tez bedzie.
A jak wyglada sytuacja ile masz jajeczek. Pisalam wczesniej ale nic nie odpisywalas
✊✊✊✊
Wiesz nie śledzę forum dokładnie i nie widziałam. Na przyszłość byś miała pewność że przeczytam napisz @Ewunka wtedy mi się wyświetli.
Stymulacjia idzie tak dobrze że ja nie wierzę w to co widzę.....
Najpierw było 10 dziś 11/12 ciężko policzyć bo mam pół jajnika i się słabo widać A 2 jajnik z torbiela i też kiepsko widać. Torbiel że strachu przed jajami zmalała o połowę !!!!!!
I wszystkie jaja są tej samej wielkości nie jak zawsze każde inne.....

Czesc Wam wszstkim:-) Przyznam szczerze, ze podczytuje Was caly czas, pare razy zadalam jakies pytanie jak mialam problem i oczywiscie dostalam odpowiedz:-) Teraz siedze juz w domku i chcialabym do Was dolaczyc, po czytaniu Waszych postow stwierdzam, ze jestescie niezastapione:-) ja juz jestem w 30 tygodniu ciazy i ogolnie jest wszystko dobrze, ale jakies pojedyncze stresy pojawiaja sie caly czas. Bylam po 3 nieudanych inseminacjach a invitro udalo sie za pierwszym razem. Milego dnia Wam zycze:-)

Witaj! Fajnie, że dołączyłaś. Ja jestem w 32 tc, a stres i obawy też się nadal pojawiają. Ostatnio zastanawiam się nawet czy z moim zdrowiem psychicznym wszystko jest ok :-/
Jeśli masz jakieś pytania, to się nie krępuj- każda z nas pomoże w miarę możliwości :)

Wiesz nie śledzę forum dokładnie i nie widziałam. Na przyszłość byś miała pewność że przeczytam napisz @Ewunka wtedy mi się wyświetli.
Stymulacjia idzie tak dobrze że ja nie wierzę w to co widzę.....
Najpierw było 10 dziś 11/12 ciężko policzyć bo mam pół jajnika i się słabo widać A 2 jajnik z torbiela i też kiepsko widać. Torbiel że strachu przed jajami zmalała o połowę !!!!!!
I wszystkie jaja są tej samej wielkości nie jak zawsze każde inne.....

Ja lada moment oddaje brzuch wiec szykuj sie do przejecia mojego albo hussan [emoji16][emoji16]
Zmienili Ci cos w protokole, ze nagle taka produkcja?
Oby tak dalej!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja lada moment oddaje brzuch wiec szykuj sie do przejecia mojego albo hussan [emoji16][emoji16]
Zmienili Ci cos w protokole, ze nagle taka produkcja?
Oby tak dalej!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jest to krótki protokół z antagonista czyli jak zawsze tylko zaczęłam od niniejszych dawek i teraz już mam 300 menopuru Ale co 12 h 150 ..... do tego miesiąc łykalam magiczne tabletki ( hormony ale nie wiem co to ,bo było robione na zamowienie a na ulotce pisało stosować jak lekarza kazał ;)i chcieli do tego moja grupe krwi) i tak 14 dni potem 10 dni progesteron + dalej te tabletki i jak pojawił się okres to zaczęłam właściwą stymulscjie monopur ( ten który dostałam od Ciebie już grzecznie zjadłam :))biorę brzuch oddawaj. Transfer wstępnie 23.03 ( jak będzie dużo i ładne chcą trzymać 50% do blastki 50% zamrozić w 3 dobie. Transfer blastki

Cześć dziewczyny

Peugotka36 gratulacje!!! Ja tez urodziłam synka w 35 tc :) mnie niestety go nie dali w ogole, od razu inkubator, ale samodzielnie oddychał, po chyba 3 dniach był juz w podgrzewaczu tylko. Teraz ma 3 latka, nie widac w ogole wczesniactwa :)

Jaskolcia ja tez mam przed wizytami bardzo wysokie cisnienie, okropnie sie denerwuje i prosze zeby mi mierzyli po badaniu. U mnie to jest bardzo istotne bo mam gestoze ktora wlasnie sie objawia wysokim cisnieniem, wiec mierze codziennie w domu i jest ok.

Ewunka powodzenia ;) tym razem juz musi sie udac.

reklama
Do góry