reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja nic nie bralam. Samo przeszlo. Karm piersia, to z Malutka powinno byc ok. Kupcie maseczki na twarz. A i czosnek ponoc zmienia smak mleka i nie powinne sie jesc ani czosnku, ani cebuli. Tylko nie wiem czy to nie kolejny mit[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
chodzimy jak chirurdzy w maseczkach :happy: wiem wlasnie ze czosnek zmienia smak dlatego najpierw na probe wypilam pol kubka ale mala nie krecila nosem wiec dzisiaj znowu piłam. Ale malutka cos kicha bardzo i w nosku zaczyna sie chyba bardziej zbierac niz zwykle, chociaz nie wiem czy to czasem nie ja wpadam w paranoje.

A czy wasze dzieciaczki po szczepieniu na rotawirusy robily jakos wiecej kupek? wczoraj zero a dzis juz 4 wodniste, brzydko pachnace...

reklama
Jem od wczoraj normalnie. Narazie Tymek ma sie dobrze. Po co ja sie tyle meczylam z tym niejedzeniem. Teraz mi wlosy wychodza garsciami.
Nieagatka, a surowki z kapusty tez mozna jesc i wzdymajace rzeczy jak fasolka, soczewica i kasze?

ja kasze i surowke juz jadlam ale wczoraj zrobilam zupe curry z kurczakiem i imbirem i sie zstanawiam czy te dzisiejsze kupki nie maja czegos jednak wspolnego z tym,,,

U nas dobre wiadomości Wojtek juz poza inkubatorem Piotrek od jutra tez :) ♡ teraz tylko muszą nauczyć się jeść ze smoczka i będziemy mogli iść do domu oby jak najszybciej bo pierwszy kryzys miałam dziś rano ryczałam jak bobr tak mi się do domu chciało isc masakra

Salon i sypialnia
Zdjęć pokoju córki nie mogłam zrobić bo ma gości:) a wiatrołapu i ogródka bo jeszcze nie gotowy:)
1488039878-aaaaaa.jpeg
1488039882-aaaaaa.jpeg
1488039886-aaaaaa.jpeg
1488039889-aaaaaa.jpeg
1488039895-aaaaaa.jpeg
1488039898-aaaaaa.jpeg
1488039902-aaaaaa.jpeg
1488039904-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tequila, pieknie[emoji106][emoji106][emoji106]

U nas dobre wiadomości Wojtek juz poza inkubatorem Piotrek od jutra tez :) ♡ teraz tylko muszą nauczyć się jeść ze smoczka i będziemy mogli iść do domu oby jak najszybciej bo pierwszy kryzys miałam dziś rano ryczałam jak bobr tak mi się do domu chciało isc masakra
Rybko super :) a kryzys kochana to i ja malam co noc płakałam od momentu jak dowiedziałam się kiedy wychodzę. Kochana juz lada dzień i do domku wyjdziecie

Dasz radę [emoji4]
Ale to prawda, tu wszyscy rodzą wcześniej. Ciekawa jestem co na to lekarz by powiedział. Czy to przypadek ?
Życzę Ci husann żebyś podzieliła mój los: 39+4
Tequila mieszkanie przepiękne, podziwiam. Zazdroszczę porządku, nic się nie wala. U mnie po remoncie może z tydzień tak było, a teraz jest zagracone.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje.O to ja tak daleko nie doszlam zeby wytrzymac do 39 ja caly czas powtarzam dla Kuby ze ma siedziec do wizyty.
No tez jestem ciekawa co by lek powiedzial

Wiem dziewczyny ze kryzysy są i to normalne nawet mój M juz kryzys mial wczoraj bo co 20 min dzwonił wieczorem po byle bzdurę nawet płyt ze ślubu i wesela szukał a nie ma mnie kilka dni a jak byłam to często się mijalismy sie albo mało czasu dla siebie mieliśmy a teraz najgorsze są wieczory jeszcze jakbym juz miała dzieci przy sobie i termin wyjścia to miałabym zajęcie z ta dwójka a tak jeszcze sama na sali jestem i jakby nie tv to chyba bym poszła zgłosić się na oddział dla wariatów ! Masakra a taka twarda zawsze jestem czołg bym powaliła

reklama
Do góry