rybka14
Fanka BB :)
Super ja się pisze do składu jak się tam dostaćDziewczyny nowy wątek juz działa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ja się pisze do składu jak się tam dostaćDziewczyny nowy wątek juz działa
Dostałaś może priv? Ja dostałam i juz jestem tamSuper ja się pisze do składu jak się tam dostać
chodzimy jak chirurdzy w maseczkach wiem wlasnie ze czosnek zmienia smak dlatego najpierw na probe wypilam pol kubka ale mala nie krecila nosem wiec dzisiaj znowu piłam. Ale malutka cos kicha bardzo i w nosku zaczyna sie chyba bardziej zbierac niz zwykle, chociaz nie wiem czy to czasem nie ja wpadam w paranoje.
A czy wasze dzieciaczki po szczepieniu na rotawirusy robily jakos wiecej kupek? wczoraj zero a dzis juz 4 wodniste, brzydko pachnace...
U nas dobre wiadomości Wojtek juz poza inkubatorem Piotrek od jutra tez ♡ teraz tylko muszą nauczyć się jeść ze smoczka i będziemy mogli iść do domu oby jak najszybciej bo pierwszy kryzys miałam dziś rano ryczałam jak bobr tak mi się do domu chciało isc masakra