reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mit [emoji16]
Jak w Tajlandii do wszytskiego dodaja curry to mleko matek nie tylko by nim smakowalo, ale i bylo zolte hehe, a nie jest :) Mleko jest z krwi, nie z naszego pokarmu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jem od wczoraj normalnie. Narazie Tymek ma sie dobrze. Po co ja sie tyle meczylam z tym niejedzeniem. Teraz mi wlosy wychodza garsciami.
Nieagatka, a surowki z kapusty tez mozna jesc i wzdymajace rzeczy jak fasolka, soczewica i kasze?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jem od wczoraj normalnie. Narazie Tymek ma sie dobrze. Po co ja sie tyle meczylam z tym niejedzeniem. Teraz mi wlosy wychodza garsciami.
Nieagatka, a surowki z kapusty tez mozna jesc i wzdymajace rzeczy jak fasolka, soczewica i kasze?

Takich co wymieniłaś nie odważyłabym się. Być może nic się nie stanie, ale kilka razy małą bolał brzuszek i nie chcę tego powtórzyć.
Wiem że mleko tworzy się z krwi ale czy ona się nie zmienia jak matka ma problemy żołądkowe?

Tequila, czekam na fotki[emoji6]juz chyba posprzatalas[emoji12]

Salon i sypialnia
Zdjęć pokoju córki nie mogłam zrobić bo ma gości:) a wiatrołapu i ogródka bo jeszcze nie gotowy:)
1488039878-aaaaaa.jpeg
1488039882-aaaaaa.jpeg
1488039886-aaaaaa.jpeg
1488039889-aaaaaa.jpeg
1488039895-aaaaaa.jpeg
1488039898-aaaaaa.jpeg
1488039902-aaaaaa.jpeg
1488039904-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz musisz nadrobić zaległości:)
Ja jem surówki z kapusty i młodemu nic nie dolega
Wzdęcia po produktach wzdymajacych ma matka a nie dziecko ponoć ale prawda jest taka że różne są dzieci i nie ma jednej diety dla wszystkich
Musisz obserwować i w razie czego wykluczyć dany produkt

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam napisac dokladnie to co napisala Ci Tequila wiec juz nie bede powtarzac. Te mocno wzdymajace Ciebie produkty po prostu wprowadzaj po kolei i obserwuj. Z tego co sie oczytalam i osluchalam to nie powinno miec zadnego wplywu na dziecko, wiec po prostu sprawdzaj jak Tymek reaguje.

reklama
Mam taka nadzieje. Bo tu wszyscy rodza wczesniej.
Sama nie wiem kiedy to zlecialo

Dasz radę [emoji4]
Ale to prawda, tu wszyscy rodzą wcześniej. Ciekawa jestem co na to lekarz by powiedział. Czy to przypadek ?
Życzę Ci husann żebyś podzieliła mój los: 39+4
Tequila mieszkanie przepiękne, podziwiam. Zazdroszczę porządku, nic się nie wala. U mnie po remoncie może z tydzień tak było, a teraz jest zagracone.

Do góry