katharina203
Fanka BB :)
Gratulacje...i corcia w brzuszku bardzo cie witamy...Cześć dziewczyny! witam się na tym wątku. Jestem w 12 tygodniu i prawie już uwierzyłam w moją ciąże...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje...i corcia w brzuszku bardzo cie witamy...Cześć dziewczyny! witam się na tym wątku. Jestem w 12 tygodniu i prawie już uwierzyłam w moją ciąże...
Gratulacje hehe wiem jak to ciężko uwierzyć na początku [emoji3]Cześć dziewczyny! witam się na tym wątku. Jestem w 12 tygodniu i prawie już uwierzyłam w moją ciąże...
Ja chodzilam od 30tcDziewczyny od którego tygodnia ciazy chodzilyscie regularnie na ktg? Chodzilyscie wvogóle ?
Cześć dziewczyny! witam się na tym wątku. Jestem w 12 tygodniu i prawie już uwierzyłam w moją ciąże...
Witaj mój Ty obiecany obiadkuEwunka co u ciebie? Nie daje rady sledzic wątku zatrzymałam sie na etapie twojego czekania na wyniki czy oby nie masz najgorszego. ... [emoji20]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Uff to db ze markery ok. W takim razie kiedy mniej wiecej będzie wiadomo czy jest zgoda? Zebym wiedziala kiedy zaciskac za ciebie kciuki i w ogole wszystko co się da będę zaciskac [emoji3] [emoji8]Witaj mój Ty obiecany obiadku
6 tygodni temu zrobiłam badania markety nowotworowe i rezonans magnetyczny z kontrastem i onkolog dał 95% ze to nie rak jajnika teraz jestem na etapie powtarzania badań i oczekiwaniu na pozwolenie na 4 ostatnia stymulacjie.
No i jakoś leci
Wciąż czekam czekam czekam ta tą osrana różową pupe
Ewunka i Ty sie doczekasz tej obsranej rozowej pupy, moze i nawet dwoch[emoji4]Witaj mój Ty obiecany obiadku
6 tygodni temu zrobiłam badania markety nowotworowe i rezonans magnetyczny z kontrastem i onkolog dał 95% ze to nie rak jajnika teraz jestem na etapie powtarzania badań i oczekiwaniu na pozwolenie na 4 ostatnia stymulacjie.
No i jakoś leci
Wciąż czekam czekam czekam ta tą osrana różową pupe
Krew na powtórne markery oddałam w piątek - czekam na wynik a usg dopler mam dziś wizytę w klinice 13 - go onkolog a potem 20 doktotek od in vitro . Ja planuje w marcu a co życie zaplanuje to się okażeUff to db ze markery ok. W takim razie kiedy mniej wiecej będzie wiadomo czy jest zgoda? Zebym wiedziala kiedy zaciskac za ciebie kciuki i w ogole wszystko co się da będę zaciskac [emoji3] [emoji8]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Super gdyby się udało w marcu wystartowacKrew na powtórne markery oddałam w piątek - czekam na wynik a usg dopler mam dziś wizytę w klinice 13 i potem 20 . Ja planuje w marcu a co życie zaplanuje to się okaże
Kurde nie wiem czy mnie zaraz nie będzie wyganiac bo ja ani nie w ciąży ani nie urodziłam
Pozdrawiam
Krew na powtórne markery oddałam w piątek - czekam na wynik a usg dopler mam dziś wizytę w klinice 13 - go onkolog a potem 20 doktotek od in vitro . Ja planuje w marcu a co życie zaplanuje to się okaże
Kurde nie wiem czy mnie zaraz nie będzie wyganiac bo ja ani nie w ciąży ani nie urodziłam
Pozdrawiam