reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewunka co u ciebie? Nie daje rady sledzic wątku zatrzymałam sie na etapie twojego czekania na wyniki czy oby nie masz najgorszego. ... [emoji20]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj mój Ty obiecany obiadku :D
6 tygodni temu zrobiłam badania markety nowotworowe i rezonans magnetyczny z kontrastem i onkolog dał 95% ze to nie rak jajnika teraz jestem na etapie powtarzania badań i oczekiwaniu na pozwolenie na 4 ostatnia stymulacjie.
No i jakoś leci :)
Wciąż czekam czekam czekam ta tą osrana różową pupe :D

6 tygodni temu zrobiłam badania markety nowotworowe i rezonans magnetyczny z kontrastem i onkolog dał 95% ze to nie rak jajnika teraz jestem na etapie powtarzania badań i oczekiwaniu na pozwolenie na 4 ostatnia stymulacjie.
Uff to db ze markery ok. W takim razie kiedy mniej wiecej będzie wiadomo czy jest zgoda? Zebym wiedziala kiedy zaciskac za ciebie kciuki i w ogole wszystko co się da będę zaciskac [emoji3] [emoji8]

Ewunka i Ty sie doczekasz tej obsranej rozowej pupy, moze i nawet dwoch[emoji4]
Tego Ci zycze!!!

Trzymam kciuki za dobre wyniki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Uff to db ze markery ok. W takim razie kiedy mniej wiecej będzie wiadomo czy jest zgoda? Zebym wiedziala kiedy zaciskac za ciebie kciuki i w ogole wszystko co się da będę zaciskac [emoji3] [emoji8]

Krew na powtórne markery oddałam w piątek - czekam na wynik a usg dopler mam dziś wizytę w klinice 13 - go onkolog a potem 20 doktotek od in vitro . Ja planuje w marcu a co życie zaplanuje to się okaże :D
Kurde nie wiem czy mnie zaraz nie będzie wyganiac :rofl2: bo ja ani nie w ciąży ani nie urodziłam :o
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Krew na powtórne markery oddałam w piątek - czekam na wynik a usg dopler mam dziś wizytę w klinice 13 i potem 20 . Ja planuje w marcu a co życie zaplanuje to się okaże :D
Kurde nie wiem czy mnie zaraz nie będzie wyganiac :rofl2: bo ja ani nie w ciąży ani nie urodziłam :o
Pozdrawiam
Super gdyby się udało w marcu wystartowac

reklama
Krew na powtórne markery oddałam w piątek - czekam na wynik a usg dopler mam dziś wizytę w klinice 13 - go onkolog a potem 20 doktotek od in vitro . Ja planuje w marcu a co życie zaplanuje to się okaże :D
Pozdrawiam

Marzec dobry miesiac, ja wtedy zaczelam i wtedy bede "konczyc". Oby u Ciebie tez okazal sie tym najlepszym marcem z najlepszych.
Pozdrawiamy z Antonia [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry