reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewunka co u ciebie? Nie daje rady sledzic wątku zatrzymałam sie na etapie twojego czekania na wyniki czy oby nie masz najgorszego. ... [emoji20]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj mój Ty obiecany obiadku :D
6 tygodni temu zrobiłam badania markety nowotworowe i rezonans magnetyczny z kontrastem i onkolog dał 95% ze to nie rak jajnika teraz jestem na etapie powtarzania badań i oczekiwaniu na pozwolenie na 4 ostatnia stymulacjie.
No i jakoś leci :)
Wciąż czekam czekam czekam ta tą osrana różową pupe :D

6 tygodni temu zrobiłam badania markety nowotworowe i rezonans magnetyczny z kontrastem i onkolog dał 95% ze to nie rak jajnika teraz jestem na etapie powtarzania badań i oczekiwaniu na pozwolenie na 4 ostatnia stymulacjie.
Uff to db ze markery ok. W takim razie kiedy mniej wiecej będzie wiadomo czy jest zgoda? Zebym wiedziala kiedy zaciskac za ciebie kciuki i w ogole wszystko co się da będę zaciskac [emoji3] [emoji8]

Ewunka i Ty sie doczekasz tej obsranej rozowej pupy, moze i nawet dwoch[emoji4]
Tego Ci zycze!!!

Trzymam kciuki za dobre wyniki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Uff to db ze markery ok. W takim razie kiedy mniej wiecej będzie wiadomo czy jest zgoda? Zebym wiedziala kiedy zaciskac za ciebie kciuki i w ogole wszystko co się da będę zaciskac [emoji3] [emoji8]

Krew na powtórne markery oddałam w piątek - czekam na wynik a usg dopler mam dziś wizytę w klinice 13 - go onkolog a potem 20 doktotek od in vitro . Ja planuje w marcu a co życie zaplanuje to się okaże :D
Kurde nie wiem czy mnie zaraz nie będzie wyganiac :rofl2: bo ja ani nie w ciąży ani nie urodziłam :o
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Krew na powtórne markery oddałam w piątek - czekam na wynik a usg dopler mam dziś wizytę w klinice 13 i potem 20 . Ja planuje w marcu a co życie zaplanuje to się okaże :D
Kurde nie wiem czy mnie zaraz nie będzie wyganiac :rofl2: bo ja ani nie w ciąży ani nie urodziłam :o
Pozdrawiam
Super gdyby się udało w marcu wystartowac

reklama
Krew na powtórne markery oddałam w piątek - czekam na wynik a usg dopler mam dziś wizytę w klinice 13 - go onkolog a potem 20 doktotek od in vitro . Ja planuje w marcu a co życie zaplanuje to się okaże :D
Pozdrawiam

Marzec dobry miesiac, ja wtedy zaczelam i wtedy bede "konczyc". Oby u Ciebie tez okazal sie tym najlepszym marcem z najlepszych.
Pozdrawiamy z Antonia [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry