reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jakich wkładek laktacyjnych używacie? Które są dobre? Ja miałam medelę i canpol i w sumie szukam czegoś nowego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajne są z Johnsona bo jako nieliczne są wyprofilowane na sutek.fajnie się nosi, wygodnie a przy tym są chłonne i miękkie. Polecam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale miałam nocke. Młody po późnej kąpieli dostał cycka a właściwie oba i położyłam go spać ale domagał się jeszcze jedzenia wiec dostał butelkę żeby pospał dłużej w nocy i my też przy okazji. ..przez dwie godziny wymiotował i ulewał nawet nosem a ja pół nocy nie spałam bo bałam się że się zakrztusi :(

Ale miałam nocke. Młody po późnej kąpieli dostał cycka a właściwie oba i położyłam go spać ale domagał się jeszcze jedzenia wiec dostał butelkę żeby pospał dłużej w nocy i my też przy okazji. ..przez dwie godziny wymiotował i ulewał nawet nosem a ja pół nocy nie spałam bo bałam się że się zakrztusi :(

Plan nie wyszedl[emoji1]

A tak na powaznie to nie zazdroszcze nocki. Moj non stop sie krztusi przy butki tak lapczywie je, wiec wiem jaka musialas miec nocke[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

O kurcze, ja tak miałam jak starsza złapała rota wirusa jak byłą mała. Nie spałam po nocach bo ona wymiotowała i bałam się że się udusi. Współczuję, próbowałaś podłożyć np. kocyk pod materac w łóżeczka. Wtedy głowa będzie trochę wyżej.

Plan nie wyszedl[emoji1]

A tak na powaznie to nie zazdroszcze nocki. Moj non stop sie krztusi przy butki tak lapczywie je, wiec wiem jaka musialas miec nocke[emoji15]

No nie wyszedł, masakra
Ostatnio Alanowi zrobiłam cherbatki koperkowej, tak się krztusił że przestałam mu dawać. Nie wiem czemu tak się dzieje. Inne dzieci tak ładnie piją

coraz bardziej przekonuję się do zakupu tego laktatora Medela Swing. Nie będę szukać innych, bo pewnie się nie sprawdzą, tylko niepotrzebnie kasę wydam. Z ręcznego 100ml ściągnę ale potem przy większych ilosciach ręka mi odpadnie.
Co uważacie na temat zakupu używanego? Producent odradza, ale wiadomo że im zależy na sprzedaży nowych. Czy są tam jakieś części które mogę wymienić i będzie ok? Inna sprawa, ze tego nie można nigdzie kupić. Wszystko jest przemyślane, żeby nowe kupować.

O kurcze, ja tak miałam jak starsza złapała rota wirusa jak byłą mała. Nie spałam po nocach bo ona wymiotowała i bałam się że się udusi. Współczuję, próbowałaś podłożyć np. kocyk pod materac w łóżeczka. Wtedy głowa będzie trochę wyżej.
Chciałam podłożyć książki pod płozy ale bałam się że może się przewrócić kosz jak młody będzie wierzgał w nocy

coraz bardziej przekonuję się do zakupu tego laktatora Medela Swing. Nie będę szukać innych, bo pewnie się nie sprawdzą, tylko niepotrzebnie kasę wydam. Z ręcznego 100ml ściągnę ale potem przy większych ilosciach ręka mi odpadnie.
Co uważacie na temat zakupu używanego? Producent odradza, ale wiadomo że im zależy na sprzedaży nowych. Czy są tam jakieś części które mogę wymienić i będzie ok? Inna sprawa, ze tego nie można nigdzie kupić. Wszystko jest przemyślane, żeby nowe kupować.
Ja używanego laktatora bym nie kupiła ze względów higienicznych nigdy nie wiadomo kto i jak dbał o sprzęt

Ja polecam ten laktator, u mnie najlepiej wydane pieniadze.
Mialam reczny z aventu i o dupe potrzaskac.
Nie wiem jak z czesciami do niego, ja bym uzywanego nie kupila bo jak Ci elektronika padnie...
Lepiej kupic nowy i miec na gwarancji.
Co do higieny, to laktator wyszorujesz i wysterylizujesz. W szpitalach przeciez tez maja laktatory ktore kazdy uzywa.
Kwestia gustu[emoji6]

reklama
Ja polecam ten laktator, u mnie najlepiej wydane pieniadze.
Mialam reczny z aventu i o dupe potrzaskac.
Nie wiem jak z czesciami do niego, ja bym uzywanego nie kupila bo jak Ci elektronika padnie...
Lepiej kupic nowy i miec na gwarancji.
Co do higieny, to laktator wyszorujesz i wysterylizujesz. W szpitalach przeciez tez maja laktatory ktore kazdy uzywa.
Kwestia gustu[emoji6]

Ja w szpitalu dostałam laktator którego żadna wspólna cześć nie miała styczności z mlekiem a wszystkie te które bezpośrednio miały i dotykały piersi dostałam jednorazowe,sterylne i zapakowane.inaczej w życiu bym go nie użyła ale masz rację, kwestia gustu :)

Do góry