butterfly1331
Moderator
Wczoraj położna ze szkoły rodzenia mówiła, że nie ma żadnych przeciwwskazań do kupowania używanego laktatora, bo każdą część można wyparzyć.coraz bardziej przekonuję się do zakupu tego laktatora Medela Swing. Nie będę szukać innych, bo pewnie się nie sprawdzą, tylko niepotrzebnie kasę wydam. Z ręcznego 100ml ściągnę ale potem przy większych ilosciach ręka mi odpadnie.
Co uważacie na temat zakupu używanego? Producent odradza, ale wiadomo że im zależy na sprzedaży nowych. Czy są tam jakieś części które mogę wymienić i będzie ok? Inna sprawa, ze tego nie można nigdzie kupić. Wszystko jest przemyślane, żeby nowe kupować.
Czy na Was siedzenie w domu też tak depresyjnie działa? Mi to ostatnio zupełnie nie służy, tylko czarne myśli przychodzą mi do głowy i głupieję :-/
W sobotę robiłam kilka zamówień przez internet, za wszystko od razu płaciłam. Torba do wózka dziś już przyszła, rożek jest już na sortowani poczty, powinien być jutro, a Makaszka dziś łaskawie przysłała maila, że zaksięgowali przelew i wyślą zamówienie. Albo mają tam bajzel, albo nie zależy im na klientach. Mam tylko nadzieję, że będę zadowolona z tych kocyków.