Moj m byl jakos w tydzien po urodzeniuDziewczyny podpowiedzcie. Kied do urzedu miasta po pesel? Bo czytam zeto nie tsk odrazu.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj m byl jakos w tydzien po urodzeniuDziewczyny podpowiedzcie. Kied do urzedu miasta po pesel? Bo czytam zeto nie tsk odrazu.
Alan wisi na cycku od rana z małymi przerwami na sen, już ulewa a dalej szuka i też mu daje bo inaczej ryk. Mógł ci ten lekarz jeszcze powiedzieć co w takich sytuacjach robić jak dzieciak głodnyWczoraj uslyszalam ze Maly jest przekarmiony. Dzis chce jesc co 2 godziny. Daje 90, jak biore do odbijania to mi szyje chce podgryzac bo mysli ze to cycek. I jak tu nie przekarmiac? Wrzeszczy jakbym go ze skory obdzierala. Dostaje dzis co 2,5 godziny bo dluzej nie daje rady go uspokoic i nie mam serca zeby tak z glodu mi plakal. Ja tez nie lubie byc glodna[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zamawiam w kiwika babyDziewczyny jakie polecacie maty edukacyjne i od ktorego miesiaca one sa???
Ja też bardzo czujnie śpię jak nigdy, każdy ruch Alana mnie budzi i zaraz patrzę czy wszystko okCo do siedzenia w domu pamietam ze odkad poszlam na l4 to bylo mi bardzo ciężko, w sensie bez ludzi. Dlatego siedzialam w pracy do 5 miesiaca. Na wolnym musialam codziennie wyjsc chociaz na zakupy i spotykalam sie ze znajomymi dwa razy bylam w odwiedzinach w pracy [emoji4]
Co do przekarmiania doszlam do wniosku ze moja tez sie przejada. Ona nie zna umiaru. Noc mialam powiedzmu cudowna bo mala przespala 6 godzin ale przy przewijaniu zrobiła mi swoj ulubionu numer czyli zesikala sie zanim zdarzylam przewinac czyli cala do przebrania. Z glodu oczywiście wrzask a przy jedzeniu na deser mnie cala obrzygala [emoji3]
Kolejne karmienie od 7 do 11 . Nie uwierze ze sie nie najadla bo to niemozliwe, mleko po buzce jej plynie [emoji3] chcialam ją oszukac smoczkiem nie dalo rady jedyny sposób to spacer i wózek. Teraz jestem u m w pracy i spi w wozku juz godzine.
Tequila wspolczuje nocy, ja przy kazdym steknieciu podnosze glowe a ty biedna musialas niezle pilnowac.
Moją mała coś wysypało na buzce jakis czas temu i nie schodzi po nocy glownie to widac. Lekarka stwierdzila ze to pewnie od czapeczki ale mi sie nie wydaje bo czapeczke nosi od urodzenia. Musze chyba zmienic przechodnie.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja rezygnuje z lezaczka i kupuje mate jak od 2 miesiaca.Ja zamawiam w kiwika baby
Są śliczne i można stworzyć swoją
Zawitkowski jak z nim rozmawiałam powiedział że od 2 miesiąca życia na mate juz można kłaść
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Na stronie są zdjęcia a cena chyba 140 zł o ile dobrze pamiętamTo ja rezygnuje z lezaczka i kupuje mate jak od 2 miesiaca.
Ja znalazlam taka. Fischer Price Przyjaciele z lasu tropikalnego.Ma swiatelka i wydaje dzwieki jak dziecko poruszy zabawka.
A masz jakies zdjecie i opis maty z Kiwika baby i jaki koszt?.Zobacz załącznik 792022
Ponoc tradzik niemowlecy. Tak mi wczoraj kolezanka powiedziala. Schodzi samo tylko trzeba nawilzac jakims kremem.Ja też bardzo czujnie śpię jak nigdy, każdy ruch Alana mnie budzi i zaraz patrzę czy wszystko ok
Młody też wysypany. Buzka i szyja a nawet uszy taki grysik. Nie wiem co to, alergia?
Bardzo wesoło [emoji6] a w grupie weselej [emoji3]Kurcze jak tak się zastanawiam nad tym co czytam to dochodzę do wniosku że mamy wesoło z tymi naszymi pociechami; )