reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A jak wyglądają Wasze kąpiele? U mnie to koszmar. Potrafi wyć od początku, a jak ma dobry humor to zaczyna po wyjęciu z wanienki, przez ubieranie i inne zabiegi a kończy około 30 minut po wszystkim. Nie idzie jej nawet nakarmić, taka jest rozwrzeszczana.
Co robię žle? Po takim cyrku mam codziennie ból głowy i chyba sobie kupię zatyczki do uszu.
Córka nie chce mi pomagać. Nikt nie chce.
Co zrobić?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dopiero chyba od czterech kąpieli mała nie płacze. Wcześniej był ryk a teraz tak jak dziewczyny kapie po jedzeniu. Dodatkowo otulam brzuszek mokra pieluszka taki lekarka poradzila . malutka trzyma sie kurczowo taty raczkami ale nie płacze, ziewa sobie i macha nozkami. Płacz zaczyna sie w momencie jak m ją puszcza i rozklada ręcznik. Cale otulanie w reczniczku, pozniej ubieranie to jeden wielki ryk. Tez nie wiem czemu czy woli już w tej wodzie siedziec czy co [emoji6] ale za to po kąpieli 15-20 min przy cycusiu i śpi

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to się porobiło na tym naszym forum - tylko świeże matki się udzielają, a reszta cisza [emoji12] Ja nie nadążam za tym płakaniem, kąpaniem, karmieniem, kolkami, napięciami i lekarzami [emoji23][emoji23][emoji33]

No to się porobiło na tym naszym forum - tylko świeże matki się udzielają, a reszta cisza [emoji12] Ja nie nadążam za tym płakaniem, kąpaniem, karmieniem, kolkami, napięciami i lekarzami [emoji23][emoji23][emoji33]

Reszta siedzi cicho, czyta i notatki na przyszlosc robi [emoji16]

Wiecie jak moj maly ostatnio zasypia...
Klade mu kawalek pieluszki bambusowej na glowce, tak zeby zaslonic pol glowki do oczek, moment i spi. A i jeszcze szumisia wlanczam.

Ostatnio wpadlam na ten pomysl, bo jak go usypialam to zawsze mi sie chowal glowka w rozek tak ze nie mogl nawet oddychac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Albo woli nic nie pisac, zeby shitstormu nie rozpetac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Fakt - nie trudno o to.
Rzecz podejscia, ja jak mi jakas rada nie lezy to jednym uchem wpada, drugim wypada. Dorosle jestesmy wiec jakis filtr tez powinysmy miec. A pogadac warto...

reklama
Do góry