Nikaaa
Fanka BB :)
Mój mały też miał torbielka , był kontrolowany i się zmniejsza. Niektóre dzieci mają i rodzice nawet nie wiedzą, więc to nic groźnegoMartka a Twoj maluszek nie jest przekarmiony??? [emoji12]
Ja wracam z wizyty od pediatry neonatologa i moj maly jest przekarmiony i dlatego rzyga i mu sie ulewa. Duzo przybiera i lekarz mowi ze jak dziecko duzo przybiera to tez nie jest dobrze. Mam mu dalej dawac jak dawalam ale nie zwiekszac przez jakis czas porcji. Mam nie budzic na jedzenie. Wazy juz 4610[emoji1]
No i troche cwiczen mamy. Pierwszy lekarz ktory porzadnie zajal sie naszym maluszkiem!!!
Ma szpotawe nozki czy jak to sie tam nazywa, ale nie wrodzone tylko wynika to z ulozenia w brzuszku i braku w nim miejsca, wiec wypracuje sie to cwiczeniami.
Do tego lekka asymetria i tez cwiczenia.
Bioderka juz sa ok.
Torbielki w splocie naczyniowkowym w glowce dalej sa ale sie nie powiekszaja i lekarz mowi ze duzo dzieci je ma i zyje i zeby tym sie nie martwic.
No i z moja dieta mi namieszal, kazal wszystko jesc tylko lekko i zdrowo i obserwowac dziecko i powoli wprowadzac produkty.
No i jeszcze...maly mial pampersika i pajacyk welurowy i lekarz mowi ze jest przegrzewany. Mamy lzej ubierac. W domu ma byc 20 stopni a do kapieli 22.
Chyba wszystko napisalam[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom