reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny chcę kupić naklejki do zdjęć z miesiącami cos takiego jak tutaj tylko to są jedyne jakie mogę znaleźć a w tym sklepie nie da sie ich dodac do koszyka. Spotkalyscie sie moze z takimi naklejkami gdzies przy okazji swoich zakupow?
1490-1426-thickbox.jpg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1490-1426-thickbox.jpg
    1490-1426-thickbox.jpg
    61,9 KB · Wyświetleń: 294
reklama
Dziewczyny robcie zdjecia brzuszkow. Ja zrobilam tylko jedno i to telefonem na koncu ciazy. Teraz zaluje ze nie mam zdjec[emoji15]
Wtedy nie robilam bo balam sie zapeszyc[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robilam co miesiąc teraz widzę jak się rozrastalam i nawet etap z napuchnietymi shrekowymi stopami [emoji6]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny robcie zdjecia brzuszkow. Ja zrobilam tylko jedno i to telefonem na koncu ciazy. Teraz zaluje ze nie mam zdjec[emoji15]
Wtedy nie robilam bo balam sie zapeszyc[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robie co miesiac, zeby miec porownanie. Poczatkiem lutego mam miec sesje, na pamiatke. I mam zamiar wywolac sobie zdjecie mojej Lilki jak sie dzielila przed transferem, bo mam filmik z inkubatora :) Tak dlugo na to czekalam, ze teraz chce miec wszytsko uwiecznione :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My dziś jyz wizyte u lekarza zaliczylismy dla dzieci zdrowych :) wszystko jest dobrze :) dostaliśmy juz skierowanie na bioderka i recepty na szczepienia. I jyz 20 stycznia idziemy szczepić babla :)

Załączniki

• received_10209712658387000.jpeg
    received_10209712658387000.jpeg
    47,8 KB · Wyświetleń: 113
Ja tez mam trochę zdjęć z okresu ciąży. Super jest tak miesiącami porównać jak brzuch rosnie :)
Teraz robie jak mały kończy każdy miesiąc :)

reklama
Do góry