reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ile ogolnie cie kosztowal? Tez o nim kiedys myslalam :)...Ciekawa jestem twojej opini o nim. Ogolnie bardzo ladny wozek ale w opiniach piszą ze mala spacerowka. Ciekawe czy to prawda
Tez sie zastanawialam czy go kupic jak przeczytalam opinie. Ludzie go kochaja albo nienawidza. Ja go kocham[emoji6]
Spacerowka mala to fakt, ale ja i tak chce go potem szybko sprzedac zeby duzo na nim nie stracic i potem kupie sama spacerowke.
Kosztowal 3tys, ale dostalismy rabat -20% i zaplacilismy 2400, w kwocie rabatu mamy fotelik peble[emoji6]

Zalezy czego oczekujesz od wozka, ja chce szybko sprzedac, a inni chca jezdzic spacerowka bardzo dlugo[emoji6]

Ogolnie on zawsze mi sie podobal, tylko cena byla duza.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny chcę kupić naklejki do zdjęć z miesiącami cos takiego jak tutaj tylko to są jedyne jakie mogę znaleźć a w tym sklepie nie da sie ich dodac do koszyka. Spotkalyscie sie moze z takimi naklejkami gdzies przy okazji swoich zakupow?
Zobacz załącznik 790924

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie do zdjęć kupiłam karty "pierwszy rok naszego bobo" ;) takich naklejek nie widziałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny robcie zdjecia brzuszkow. Ja zrobilam tylko jedno i to telefonem na koncu ciazy. Teraz zaluje ze nie mam zdjec[emoji15]
Wtedy nie robilam bo balam sie zapeszyc[emoji15]

No ja się wzięłam i porobiłam trochę ;) plus mieliśmy sesję ciążową w plenerze, choć wtedy jeszcze mały brzuch był ;) super pamiątka! I teraz noworodkową też będziemy robić na pewno :)

Dziewczyny zaczelam wlasnie 30tydzien i mam straszny zjazd energentyczny. Ogolnie czuje sie dobrze, ale po prostu brak mi sil i energii. Gin mowila, zeby wiecej spacerowac, a ja czasami nie mam sil sie sofy ruszyc, o spcerze nie mowiac. To normalne? Mialyscie/macie tak?

Tez sie zastanawialam czy go kupic jak przeczytalam opinie. Ludzie go kochaja albo nienawidza. Ja go kocham[emoji6]
Spacerowka mala to fakt, ale ja i tak chce go potem szybko sprzedac zeby duzo na nim nie stracic i potem kupie sama spacerowke.
Kosztowal 3tys, ale dostalismy rabat -20% i zaplacilismy 2400, w kwocie rabatu mamy fotelik peble[emoji6]

Zalezy czego oczekujesz od wozka, ja chce szybko sprzedac, a inni chca jezdzic spacerowka bardzo dlugo[emoji6]

Ogolnie on zawsze mi sie podobal, tylko cena byla duza.

Za 2400 kupiłaś wózek 3w1??? O matko:-) ja kupiłam za 5000 z fotelikiem Pebble Plus i bazą Isofix :-/

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ile ogolnie cie kosztowal? Tez o nim kiedys myslalam :)...Ciekawa jestem twojej opini o nim. Ogolnie bardzo ladny wozek ale w opiniach piszą ze mala spacerowka. Ciekawe czy to prawda
Spacerówka nie jest mała tylko wąska, duże dziecko nie pojeździ w niej długo napewno ale małe i szczupłe spokojnie ze dwa lata :-) problem tylko że nie wiadomo jakie dziecko będzie;-)

Dziewczyny zaczelam wlasnie 30tydzien i mam straszny zjazd energentyczny. Ogolnie czuje sie dobrze, ale po prostu brak mi sil i energii. Gin mowila, zeby wiecej spacerowac, a ja czasami nie mam sil sie sofy ruszyc, o spcerze nie mowiac. To normalne? Mialyscie/macie tak?

Ja czasami cały dzień przeleżalam w łóżku albo przed tv także myślę że gorsze dni są jak najbardziej normalne :-) korzystaj póki możesz :-)

reklama
Ok znalazlam juz naklejki Link do: Brzusiaczki.pl przy okazji rozmowy o zdjeciach brzuszkow sa tutaj tez naklejki do takich zdjwc z tygodniami ciąży: )

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używam aplikacji baby story na tel [emoji4]
1484058492-aaaaaa.jpeg

1484058528-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry