reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ile ogolnie cie kosztowal? Tez o nim kiedys myslalam :)...Ciekawa jestem twojej opini o nim. Ogolnie bardzo ladny wozek ale w opiniach piszą ze mala spacerowka. Ciekawe czy to prawda
Tez sie zastanawialam czy go kupic jak przeczytalam opinie. Ludzie go kochaja albo nienawidza. Ja go kocham[emoji6]
Spacerowka mala to fakt, ale ja i tak chce go potem szybko sprzedac zeby duzo na nim nie stracic i potem kupie sama spacerowke.
Kosztowal 3tys, ale dostalismy rabat -20% i zaplacilismy 2400, w kwocie rabatu mamy fotelik peble[emoji6]

Zalezy czego oczekujesz od wozka, ja chce szybko sprzedac, a inni chca jezdzic spacerowka bardzo dlugo[emoji6]

Ogolnie on zawsze mi sie podobal, tylko cena byla duza.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny chcę kupić naklejki do zdjęć z miesiącami cos takiego jak tutaj tylko to są jedyne jakie mogę znaleźć a w tym sklepie nie da sie ich dodac do koszyka. Spotkalyscie sie moze z takimi naklejkami gdzies przy okazji swoich zakupow?
Zobacz załącznik 790924

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie do zdjęć kupiłam karty "pierwszy rok naszego bobo" ;) takich naklejek nie widziałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny robcie zdjecia brzuszkow. Ja zrobilam tylko jedno i to telefonem na koncu ciazy. Teraz zaluje ze nie mam zdjec[emoji15]
Wtedy nie robilam bo balam sie zapeszyc[emoji15]

No ja się wzięłam i porobiłam trochę ;) plus mieliśmy sesję ciążową w plenerze, choć wtedy jeszcze mały brzuch był ;) super pamiątka! I teraz noworodkową też będziemy robić na pewno :)

Dziewczyny zaczelam wlasnie 30tydzien i mam straszny zjazd energentyczny. Ogolnie czuje sie dobrze, ale po prostu brak mi sil i energii. Gin mowila, zeby wiecej spacerowac, a ja czasami nie mam sil sie sofy ruszyc, o spcerze nie mowiac. To normalne? Mialyscie/macie tak?

Tez sie zastanawialam czy go kupic jak przeczytalam opinie. Ludzie go kochaja albo nienawidza. Ja go kocham[emoji6]
Spacerowka mala to fakt, ale ja i tak chce go potem szybko sprzedac zeby duzo na nim nie stracic i potem kupie sama spacerowke.
Kosztowal 3tys, ale dostalismy rabat -20% i zaplacilismy 2400, w kwocie rabatu mamy fotelik peble[emoji6]

Zalezy czego oczekujesz od wozka, ja chce szybko sprzedac, a inni chca jezdzic spacerowka bardzo dlugo[emoji6]

Ogolnie on zawsze mi sie podobal, tylko cena byla duza.

Za 2400 kupiłaś wózek 3w1??? O matko:-) ja kupiłam za 5000 z fotelikiem Pebble Plus i bazą Isofix :-/

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ile ogolnie cie kosztowal? Tez o nim kiedys myslalam :)...Ciekawa jestem twojej opini o nim. Ogolnie bardzo ladny wozek ale w opiniach piszą ze mala spacerowka. Ciekawe czy to prawda
Spacerówka nie jest mała tylko wąska, duże dziecko nie pojeździ w niej długo napewno ale małe i szczupłe spokojnie ze dwa lata :-) problem tylko że nie wiadomo jakie dziecko będzie;-)

Dziewczyny zaczelam wlasnie 30tydzien i mam straszny zjazd energentyczny. Ogolnie czuje sie dobrze, ale po prostu brak mi sil i energii. Gin mowila, zeby wiecej spacerowac, a ja czasami nie mam sil sie sofy ruszyc, o spcerze nie mowiac. To normalne? Mialyscie/macie tak?

Ja czasami cały dzień przeleżalam w łóżku albo przed tv także myślę że gorsze dni są jak najbardziej normalne :-) korzystaj póki możesz :-)

reklama
Ok znalazlam juz naklejki Link do: Brzusiaczki.pl przy okazji rozmowy o zdjeciach brzuszkow sa tutaj tez naklejki do takich zdjwc z tygodniami ciąży: )

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używam aplikacji baby story na tel [emoji4]
1484058492-aaaaaa.jpeg

1484058528-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry