reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Martka slicznosci;)!

Ja to jak wysylacie foto to Ja Sie gapie dluzej na te wasze dzieciatka ,taki cud

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze trochę i będziesz się gapić na swoje [emoji3] pamiętam jak w szpitalu kiedy zostawiałam małą na noc przy sobie to pól nocy nie spałam tylko się jej przygladalam [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny robcie zdjecia brzuszkow. Ja zrobilam tylko jedno i to telefonem na koncu ciazy. Teraz zaluje ze nie mam zdjec[emoji15]
Wtedy nie robilam bo balam sie zapeszyc[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze trochę i będziesz się gapić na swoje [emoji3] pamiętam jak w szpitalu kiedy zostawiałam małą na noc przy sobie to pól nocy nie spałam tylko się jej przygladalam [emoji3]

Ja przez tydzien praktycznie nie spalam w szpitalu, tylko sie gapilam na malego i sprawdzalam czy oddycha.
Teraz tez spimy przy zaoalonej lampce, bo sie boimy zgasic swiatlo.

Straszne emocje!!;))pewnie z nami bedzue to samo ,ze bede Sue patrzec cala noc na nia

Lile a ty ok ???dlugo cie nie widzialam tu;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A myślałam że tylko ja tak miałam :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny robcie zdjecia brzuszkow. Ja zrobilam tylko jedno i to telefonem na koncu ciazy. Teraz zaluje ze nie mam zdjec[emoji15]
Wtedy nie robilam bo balam sie zapeszyc[emoji15]

Ja też żałuję że nie mam zdjęć ale już dużego brzuszka na końcu, nie zdążyłam zrobić sesji :-( no ale mam za to cudownego, zdrowego syna... Inaczej nie wiem czy byłby dziś ze mną :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry