reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My dziś jyz wizyte u lekarza zaliczylismy dla dzieci zdrowych :) wszystko jest dobrze :) dostaliśmy juz skierowanie na bioderka i recepty na szczepienia. I jyz 20 stycznia idziemy szczepić babla :)
Słodziak :-) my dostaliśmy skierowanie na usg bioderek i do neurologa już na pierwszej wizycie szkoda tylko że terminy dopiero na luty :-/

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nieagatka ja tez tak mam tzn mieszanie,jeden dzuen ze moge gory przenosic a drugi nic I plakac bo wszustko boli plecy stopy glowa ,np wczoraj Po pracy mialam isc na poczte Po 14 ,jednak nie poszlam bo mialam gorszy dzien ,dzus Po pracy poczta ,male zakupy chleb mleko ,przy okazji nastepny sweterek dla corci i tak od rana od 7:00 to teraz szklanka mleka I troche odpoczynku ,i jeszxze pomysle 7 tyg musze chodzic do pracy to mi Sue odechciewa no Ale cierpliwosci,damy rade bo musimy;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nieagatka ja tez tak mam tzn mieszanie,jeden dzuen ze moge gory przenosic a drugi nic I plakac bo wszustko boli plecy stopy glowa ,np wczoraj Po pracy mialam isc na poczte Po 14 ,jednak nie poszlam bo mialam gorszy dzien ,dzus Po pracy poczta ,male zakupy chleb mleko ,przy okazji nastepny sweterek dla corci i tak od rana od 7:00 to teraz szklanka mleka I troche odpoczynku ,i jeszxze pomysle 7 tyg musze chodzic do pracy to mi Sue odechciewa no Ale cierpliwosci,damy rade bo musimy;)

To ja sie raczej staram nie skarzyc, bo w sumie nie mam na co, tylko po prostu taki nagly brak sil mnie zaskakuje, ale w sumie racja to co piszesz - jeden dzien mam taki, a drugi juz lepszy. Ja tez musze na poczte, zeby zdjecie Lilki Dziadkom wyslac w ramach prezentu [emoji16] No nic, moze jutro sie uda :)

Słodziak :-) my dostaliśmy skierowanie na usg bioderek i do neurologa już na pierwszej wizycie szkoda tylko że terminy dopiero na luty :-/

W Bytomiu jest b.dobry specjalista pediatra i neonatolog. Moj gin. mi go polecil, bo pytalismy czy zna kogos dobrego. My jedziemy prywatnie mimo ze mamy skierowania, nie bedziemy czekac na durne terminy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

W Bytomiu jest b.dobry specjalista pediatra i neonatolog. Moj gin. mi go polecil, bo pytalismy czy zna kogos dobrego. My jedziemy prywatnie mimo ze mamy skierowania, nie bedziemy czekac na durne terminy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy też bardzo dobrego pediatre ale terminy do neurologa takie odległe a to dlatego że też jeden z lepszych specjalistów, niestety nie przyjmuje prywatnie w żadnej znanej mi klinice więc czekamy, zresztą neurologia dziecięca to bardzo rzadka specjalizacja i nie ma dużego wyboru wśród lekarzy

reklama
Niegatka im. Dalej tym gorzej. Ja również Zmęczona jestem więcej Leze ostatnio i mecze się strasznie szybko u mnie 34tc i powiem Ci ze ostatnio dopada mnie myśl ze sobie nie poradze z maluszkiem skoro ja juz taka Zmęczona jestem[emoji58] oby to bylo przejściowe..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry