reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej wysztkim odzywam sie pierwszy raz tutaj[emoji4] ja właśnie zrobilam zamowienie na next i wzielam 10 spioszkow 62 i jeden komplet spioszkow 56 bo mysle a podwinie sie i widze ze pewnie nasze kluski szybko ich nie założą [emoji23]
U mnie dzisiaj 23t3d ciaza blizniacza 1k2o i dwoch chlopakow ktorzy właśnie sobie jakis mecz rozgrywaja [emoji85][emoji7][emoji177][emoji177]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :)
Mysle, ze przy dwojce bedziesz potrzebowac tych mniejszych rozmiarow przez jakis czas wiec warto kilka kupic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bosko... wlasnie czekam na duuza paczke od nich [emoji24] Wydalam tam calkiem sporo, wiec jesli to nic nie warte, to super...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zostawiłam u nich kupę kasy na szczęście tylko raz :-) pociesze Cię że rzeczy są śliczne i po otwarciu paczki bardzo się ucieszysz :-) po którymś praniu dopiero zaczniesz się wściekać;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam kocyk minky ocieplony, uzywam miesiąc, był juz prany i jest bez zmian więc może nie będzie tak zle [emoji57]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja największe zmiany widzę na rożku który był już prany kilkanaście razy bo młodemu się ulewało często no i jak był noszony w nim to też większe tarcie rąk niż przy kocyku ;-) faktycznie kocyk bez większych zmian może dlatego że tylko raz wyprany i raz użyty :-D nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ale więcej zakupów tam nie zrobię

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

20170110_103208.jpg

Moja córka dzisiaj taki przekaz mi poslala przy karmieniu [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170110_103208.jpg
    20170110_103208.jpg
    85,1 KB · Wyświetleń: 302
reklama
Do góry