reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej wysztkim odzywam sie pierwszy raz tutaj[emoji4] ja właśnie zrobilam zamowienie na next i wzielam 10 spioszkow 62 i jeden komplet spioszkow 56 bo mysle a podwinie sie i widze ze pewnie nasze kluski szybko ich nie założą [emoji23]
U mnie dzisiaj 23t3d ciaza blizniacza 1k2o i dwoch chlopakow ktorzy właśnie sobie jakis mecz rozgrywaja [emoji85][emoji7][emoji177][emoji177]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :)
Mysle, ze przy dwojce bedziesz potrzebowac tych mniejszych rozmiarow przez jakis czas wiec warto kilka kupic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bosko... wlasnie czekam na duuza paczke od nich [emoji24] Wydalam tam calkiem sporo, wiec jesli to nic nie warte, to super...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zostawiłam u nich kupę kasy na szczęście tylko raz :-) pociesze Cię że rzeczy są śliczne i po otwarciu paczki bardzo się ucieszysz :-) po którymś praniu dopiero zaczniesz się wściekać;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam kocyk minky ocieplony, uzywam miesiąc, był juz prany i jest bez zmian więc może nie będzie tak zle [emoji57]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja największe zmiany widzę na rożku który był już prany kilkanaście razy bo młodemu się ulewało często no i jak był noszony w nim to też większe tarcie rąk niż przy kocyku ;-) faktycznie kocyk bez większych zmian może dlatego że tylko raz wyprany i raz użyty :-D nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ale więcej zakupów tam nie zrobię

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

20170110_103208.jpg

Moja córka dzisiaj taki przekaz mi poslala przy karmieniu [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170110_103208.jpg
    20170110_103208.jpg
    85,1 KB · Wyświetleń: 296
reklama
Do góry