reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Też biore magne b6 3×1

TeQuila może lepiej że jesteś w szpitalu bo ciągle pod obserwacja. I myślę że jak by nie było skurczy to już w domku była. Ale powiem Ci ze dla Twojego spokoju lepiej leż w szpitalu. Wiadomo w domu najlepiej a i zawsze coś do zrobienia by było. A tak to teraz nic nie robisz tylko odpoczywasz.
Wiem,wiem że lepiej pod okiem lekarzy ale martwi mnie ta sytuacja, boję się nawet pomyśleć co by było gdybym nie została w szpitalu...

reklama
Dziękuję, dziewczyny. Też biorę magne B6, ale jedną tabletkę dziennie. Zwiększę tę dawkę, bo patrząc na Was biorę dużo za mało :) Może dlatego ostatnio parę razy drgało mi oko :-\

Tequila, szybkiego powrotu do domu, bo już pewnie masz dość tego szpitala. BTW, na który się ostatecznie zdecydowałaś?

Flandi, czemu z łóżka? Coś Cię rozłożyło? Kuruj się! :-*

Katharina, pytałaś ostatnio o brzuch. Nie wiem, kiedy to się stało, ale mój wywaliło i jakby z dnia na dzień był większy :) Dopiero tu to zauważyłam, bo spodnie narciarskie dopinam tylko po poluzowaniu bocznych rzepów (wcześniej miałam je maksymalnie ściągnięte, bo w pasie były za duże). Kurtkę narciarską też mam na sobie ostatni raz, bo po obiedzie już nie mogę jej dopiąć. Zdecydowanie rośniemy :)
Dzięki, chociaż nie wiem czy szybko wyjdę
Co do szpitala...chyba ostatecznie wybieram świętochłowice, zależy mi na tym żeby cc wykonywała moja dr a poza tym Łubinową polecają gdy ciąża przebiega bez żadnych komplikacji a moja już chyba do takich nie należy

Nie nie, nic mnie nie rozłożyło poza jakimś mega dołem z którego się nie mogę pozbierać :( panikuję trochę, że mało czasu zostało na wszystko, a ja w rozsypce w sumie i niewiele mam przygotowane.. Lekarz mi powiedział że w 34tc mnie położy już do szpitala, no chyba że wcześniej coś będzie nie tak to mam od razu jechać. No i się nakręcam, że brzuch twardnieje, pachwiny bolą, długo na boku uleżeć nie mogę i nawet mi się zakupów przez neta robić nie chce :( no dołek jest..
No, wygadałam się chociaż.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, zostało mnóstwo czasu i na pewno ze wszystkim zdążysz. A tymczasem zrób coś, co Cię relaksuje :)
To do zakupów, to doskonale Cię rozumiem - ja ich nienawidzę. Nie jestem typową kobietą. Dziś udało mi się znaleźć detektor tętna w przyzwoitej cenie, więc wreszcie go kupiłam :)

Dzięki, chociaż nie wiem czy szybko wyjdę
Co do szpitala...chyba ostatecznie wybieram świętochłowice, zależy mi na tym żeby cc wykonywała moja dr a poza tym Łubinową polecają gdy ciąża przebiega bez żadnych komplikacji a moja już chyba do takich nie należy
Lepiej być pod okiem lekarza, niż potem sobie pluć w brodę. Trzymam kciuki, żeby wszystko szybko się ustabilizowało.
Co do Łubinowej, to faktycznie ciąża musi być wzorcowa. Ja podejmę ostateczną decyzję później. Jeśli wszystko będzie ok, to chciałabym tam rodzić.
A powiedz mi jeszcze, gdzie chodziłaś do szkoły rodzenia? Bo na ile się zorientowałam, to chyba jesteśmy mniej więcej z tych samych okolic, więc może coś mi polecisz :)

reklama
Do góry