Wiem,wiem że lepiej pod okiem lekarzy ale martwi mnie ta sytuacja, boję się nawet pomyśleć co by było gdybym nie została w szpitalu...Też biore magne b6 3×1
TeQuila może lepiej że jesteś w szpitalu bo ciągle pod obserwacja. I myślę że jak by nie było skurczy to już w domku była. Ale powiem Ci ze dla Twojego spokoju lepiej leż w szpitalu. Wiadomo w domu najlepiej a i zawsze coś do zrobienia by było. A tak to teraz nic nie robisz tylko odpoczywasz.
reklama
Dokładnie, najważniejsze że z Alankiem dobrzeKurcze szkoda, że z tymi tabletkami się nie udaje, ale lepiej, że jesteś pod opieką w szpitalu niż jakbyś się miała stresować w domu. Wierzę, że masz już dość, ale w sumie najważniejsze, że Alan ma się dobrze <3
Dzięki, chociaż nie wiem czy szybko wyjdęDziękuję, dziewczyny. Też biorę magne B6, ale jedną tabletkę dziennie. Zwiększę tę dawkę, bo patrząc na Was biorę dużo za mało Może dlatego ostatnio parę razy drgało mi oko :-\
Tequila, szybkiego powrotu do domu, bo już pewnie masz dość tego szpitala. BTW, na który się ostatecznie zdecydowałaś?
Flandi, czemu z łóżka? Coś Cię rozłożyło? Kuruj się! :-*
Katharina, pytałaś ostatnio o brzuch. Nie wiem, kiedy to się stało, ale mój wywaliło i jakby z dnia na dzień był większy Dopiero tu to zauważyłam, bo spodnie narciarskie dopinam tylko po poluzowaniu bocznych rzepów (wcześniej miałam je maksymalnie ściągnięte, bo w pasie były za duże). Kurtkę narciarską też mam na sobie ostatni raz, bo po obiedzie już nie mogę jej dopiąć. Zdecydowanie rośniemy
Co do szpitala...chyba ostatecznie wybieram świętochłowice, zależy mi na tym żeby cc wykonywała moja dr a poza tym Łubinową polecają gdy ciąża przebiega bez żadnych komplikacji a moja już chyba do takich nie należy
SuperPowaznie :-) wiadomo, na razie to tylko zgadywanie z usg, ale ponoc na gorze to prawie na pewno facecik a na dole prawdopodobnie laska.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
lile
Fanka BB :)
Dzięki, chociaż nie wiem czy szybko wyjdę
Co do szpitala...chyba ostatecznie wybieram świętochłowice, zależy mi na tym żeby cc wykonywała moja dr a poza tym Łubinową polecają gdy ciąża przebiega bez żadnych komplikacji a moja już chyba do takich nie należy
A ktory teraz tc?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Spokojnie, zostało mnóstwo czasu i na pewno ze wszystkim zdążysz. A tymczasem zrób coś, co Cię relaksujeNie nie, nic mnie nie rozłożyło poza jakimś mega dołem z którego się nie mogę pozbierać panikuję trochę, że mało czasu zostało na wszystko, a ja w rozsypce w sumie i niewiele mam przygotowane.. Lekarz mi powiedział że w 34tc mnie położy już do szpitala, no chyba że wcześniej coś będzie nie tak to mam od razu jechać. No i się nakręcam, że brzuch twardnieje, pachwiny bolą, długo na boku uleżeć nie mogę i nawet mi się zakupów przez neta robić nie chce no dołek jest..
No, wygadałam się chociaż.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To do zakupów, to doskonale Cię rozumiem - ja ich nienawidzę. Nie jestem typową kobietą. Dziś udało mi się znaleźć detektor tętna w przyzwoitej cenie, więc wreszcie go kupiłam
butterfly1331
Moderator
Lepiej być pod okiem lekarza, niż potem sobie pluć w brodę. Trzymam kciuki, żeby wszystko szybko się ustabilizowało.Dzięki, chociaż nie wiem czy szybko wyjdę
Co do Łubinowej, to faktycznie ciąża musi być wzorcowa. Ja podejmę ostateczną decyzję później. Jeśli wszystko będzie ok, to chciałabym tam rodzić.
A powiedz mi jeszcze, gdzie chodziłaś do szkoły rodzenia? Bo na ile się zorientowałam, to chyba jesteśmy mniej więcej z tych samych okolic, więc może coś mi polecisz
katharina203
Fanka BB :)
Pochwal sie zakupemSpokojnie, zostało mnóstwo czasu i na pewno ze wszystkim zdążysz. A tymczasem zrób coś, co Cię relaksuje
To do zakupów, to doskonale Cię rozumiem - ja ich nienawidzę. Nie jestem typową kobietą. Dziś udało mi się znaleźć detektor tętna w przyzwoitej cenie, więc wreszcie go kupiłam
butterfly1331
Moderator
Kupiłam ten, który polecała Pisanka i moja koleżanka- baby sound B:Pochwal sie zakupem
Link do: Nowy Detektor Tętna Płodu BabySound B FVAT GW
Mam nadzieję, że będzie mnie uspokajał, gdy zacznę świrować
reklama
Dzisiaj zaczęłam 33tc