reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
TeQuila i jak tam dziś? Z Alankiem wszystko będzie dobrze. Jest dzielny i jeszcze chce zostać w brzuszku

Husan mi już nic nie pomaga :( a najgorsze jest to że ja ze zgaga wstaje i nawet uniesienie wyżej głowy nic nie daje :( jeszcze w nocy tak się źle czułam ze szok.

Ewelin a probowalas może takiego mleczka z apteki Alugastrin. Mnie pomaga natychmiastowo wypiłam juz kilka butelek bo też mam okropne problemy ze zgaga.

Tequila cały czas czytam posty mam nadzieje ze dziś już będzie lepiej.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

TeQuila będzie dobrze ! Musi! A nawet jakby wcześniej był poród to już masz dużego klopsika który napewno da sobie radę :) dzieciaczki mimo wszystko są silne :) ja mam jakieś wrażenie ze zaraz urodze. Wczoraj po południu drzemkę przerwały mi wymioty w buzi którymi zaczęłam się dlawic. Bolal brzuch jak na biegunkę zarzynal często. I czasem krzyż. Ja nie wiem moje dziewczynki mają dopiero z 1600 gram :/ a ja mam złe przeczucia. Jutro wizyta u mojego gina a w sb wizyta w warszawie.
Wy od 3 spacerowakyscie a ja od 4...grudzień szybciej !!!

Ostatnia edycja:
Ewelin a probowalas może takiego mleczka z apteki Alugastrin. Mnie pomaga natychmiastowo wypiłam juz kilka butelek bo też mam okropne problemy ze zgaga.

Tequila cały czas czytam posty mam nadzieje ze dziś już będzie lepiej.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
O tym nie słyszałam. Musze jutro kupić i wypróbować może to mi pomoze

reklama
TeQuila będzie dobrze ! Musi! A nawet jakby wcześniej był poród to już masz dużego klopsika który napewno da sobie radę :) dzieciaczki mimo wszystko są silne :) ja mam jakieś wrażenie ze zaraz urodze. Wczoraj po południu drzemkę przerwały mi wymioty w buzi którymi zaczęłam się dlawic. Bolal brzuch jak na biegunkę zarzynal często. I czasem krzyż. Ja nie wiem moje dziewczynki mają dopiero z 1600 gram :/ a ja mam złe przeczucia. Jutro wizyta u mojego gina a w sb wizyta w warszawie.
Wy od 3 spacerowakyscie a ja od 4...grudzień szybciej !!!
A czemu masz zle przeczucie? Nie mysl yak wszystko jest dobrze. Dziewczyny pewnie już 2kg ważą.
Tez powiem Cię. .. grudzień przybadz szybciej

Do góry