reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lepiej być pod okiem lekarza, niż potem sobie pluć w brodę. Trzymam kciuki, żeby wszystko szybko się ustabilizowało.
Co do Łubinowej, to faktycznie ciąża musi być wzorcowa. Ja podejmę ostateczną decyzję później. Jeśli wszystko będzie ok, to chciałabym tam rodzić.
A powiedz mi jeszcze, gdzie chodziłaś do szkoły rodzenia? Bo na ile się zorientowałam, to chyba jesteśmy mniej więcej z tych samych okolic, więc może coś mi polecisz :)
Ja chodziłam w Świętochłowicach do szkoły rodzenia przy szpitalu,położna z dużym doświadczeniem i wiedzą ale materiały szkoleniowe jak z PRL-U :p

reklama
Mam regularne skurcze...
Dostałam sterydy na płuca i kolejne, silniejsze leki
Jak nie uda im się wyciszyć macicy to przewiozą mnie do kliniki żeby mogli się zająć malutkim :(
Strasznie się boję o niego...

Dziewczyny kiedy tak naprawde czulyscie ruchy swoich maluchow i czy to juz tak codziennie czy raz na jakis czas. Raz czylam jak moj maluszek kopnol i dalej juz nic a dzis koncze 18tc i zaczynam sie martwic ze moze cos jest nie tak
Ja ok 19tc dopieto coś poczułam. I to raz dziennie było. Dopiero ok 22 tc się nasiliły ruchy

reklama
Miałam dzisiaj zadać identne pytanie ; ) ja kończę 17tc i czuje od tego tygodnia raz na dzień takie drapanie od srodka , takie baaaardzo delikatnie o tez juz się martwilam

Nic się nie martw :) ja też się niecierpliwiłam, bo już natychmiast chciałam poczuć ruchy [emoji6] tak już chyba baby mamy [emoji12]
17tc - piękny wynik [emoji173]️ dopisać Cię Anetka do kalendarza?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry