reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Teoretycznie miałam wyjść wczoraj niestety nie wyszło więc myślałam że wyjdę dziś, niestety po odłączeniu wieczornej kroplówki dziś na ktg wyszły już skurcze więc znowu leżę z kroplówką :( jestem już zmęczona tym wszystkim bo wychodzi na to że stabilizacja tabletkami się nie udaje :(Na szczęście z Alanem wszystko jest dobrze, tętno ok :)
Najwazniejsze ze z synkiem wszystko dobrze...no szkoda ze musza cie tam meczyc ale widocznie chca cie miec na oku jak tabletki szalu nie robia..odpoczywaj i trzymaj sie tam...myslimy o was...

reklama
Też biore magne b6 3×1

TeQuila może lepiej że jesteś w szpitalu bo ciągle pod obserwacja. I myślę że jak by nie było skurczy to już w domku była. Ale powiem Ci ze dla Twojego spokoju lepiej leż w szpitalu. Wiadomo w domu najlepiej a i zawsze coś do zrobienia by było. A tak to teraz nic nie robisz tylko odpoczywasz.

Teoretycznie miałam wyjść wczoraj niestety nie wyszło więc myślałam że wyjdę dziś, niestety po odłączeniu wieczornej kroplówki dziś na ktg wyszły już skurcze więc znowu leżę z kroplówką :( jestem już zmęczona tym wszystkim bo wychodzi na to że stabilizacja tabletkami się nie udaje :(Na szczęście z Alanem wszystko jest dobrze, tętno ok :)
Kurcze szkoda, że z tymi tabletkami się nie udaje, ale lepiej, że jesteś pod opieką w szpitalu niż jakbyś się miała stresować w domu. Wierzę, że masz już dość, ale w sumie najważniejsze, że Alan ma się dobrze <3

Jak ja byłam w ciąży z bliźniakami to mieliśmy ten sam kłopot - że nie zmieszczą się nam 3 foteliki do Saaba. Mój mąż sprzedał wtedy naszą Saabinkę i kupił Renault Espace, 7 miejscowy. On jest o tyle dobry, że te dwa dodatkowe fotele oczywiście nie muszą być używane. Wymontowujesz je i masz pięć miejsc i duuuuży bagażnik. A te 3 miejsca, które są z tyłu to 3 niezależne, normalnej wielkości fotele, tak że spokojnie przypinasz 3 foteliki dziecięce.
Fusun przepraszam jeśli to zbyt osobiste pytanie, w razie czego je zignoruj.. Co się stało z Twoimi bliźniakami?

NOWE MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista [emoji173]️

Weekend bez wizyt, ale nadal trzymamy kciukasy za wszystkie mamusie!!!

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!

TeQuila spokoju i szybkiego wyjścia do domku! Niech skurcze idą precz, a Alan jeszcze posiedzi w brzuszku <3
AniaCh wyrazy współczucia z powodu Twojej straty [*]
Martini witamy syneczka na świecie <3 Kinia witamy córcię :) Tola32 - witamy i bliźniaki <3
Olusja1987 - ODLICZAMY! I czekamy na wieści :)
Strawbelka - martwimy się o Ciebie, zniknęłaś nam :( daj znać choć na priv czy wszystko ok!

LISTOPAD
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: Lile - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę / zmiana lekarza
16: Natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Katharina203 - wyniki Pappa
19: Pisanka89 - wizyta i wyznaczenie daty cc
21: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: Fiolek81- usg prenatalne III trymestru
22: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Ewelin86 - wizyt u gin prowadzącego ciąże +ktg
24: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
28: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

GRUDZIEŃ
01: Katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
07: Martka83 - melduje się w szpitalu na cc <3
21: Butterfly1331 - usg prenatalne II trymestru

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

17.11.2016 - Olusja1987: Wiktorek cc

07.12.2016 - Martka83: Ida cc

16.12.2016 - Ewelin86: Gabryś
24.12.2016 - Kasia_basia: dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka: chłopiec
27.12.2016 - Pisanka89: Julia & Alicja
28.12.2016- TeQuila: Alan
03.02.2017 - Fiolek81: Grażynka
15.02.2017 - Flandi: Lena & Leon
22.02.2017 - Mavi: dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś

28.03.2017 - Natula: dziewczynka
05.04.2017 - Husann: Jakub (na 89%)
21.04.2017 - Lile: ?&?
14.05.2017 - Katharina203: ?

15.05.2017 - Butterfly1331: Staś (na 70%)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kiedy tak naprawde czulyscie ruchy swoich maluchow i czy to juz tak codziennie czy raz na jakis czas. Raz czylam jak moj maluszek kopnol i dalej juz nic a dzis koncze 18tc i zaczynam sie martwic ze moze cos jest nie tak

reklama
Husann ja to pierwsze pojedyncze poczułam dopiero w 18-19tc, a potem dopiero okolo 20tc częściej. Myślę, że spokojnie zacznie bobas częściej dawać znać o sobie :) Swoją drogą - dopisać Cię do kalendarza może z planowanym terminem? :)

Do góry