reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękuję, dziewczyny. Też biorę magne B6, ale jedną tabletkę dziennie. Zwiększę tę dawkę, bo patrząc na Was biorę dużo za mało :) Może dlatego ostatnio parę razy drgało mi oko :-\

Tequila, szybkiego powrotu do domu, bo już pewnie masz dość tego szpitala. BTW, na który się ostatecznie zdecydowałaś?

Flandi, czemu z łóżka? Coś Cię rozłożyło? Kuruj się! :-*

Katharina, pytałaś ostatnio o brzuch. Nie wiem, kiedy to się stało, ale mój wywaliło i jakby z dnia na dzień był większy :) Dopiero tu to zauważyłam, bo spodnie narciarskie dopinam tylko po poluzowaniu bocznych rzepów (wcześniej miałam je maksymalnie ściągnięte, bo w pasie były za duże). Kurtkę narciarską też mam na sobie ostatni raz, bo po obiedzie już nie mogę jej dopiąć. Zdecydowanie rośniemy :)

Dziękuję, dziewczyny. Też biorę magne B6, ale jedną tabletkę dziennie. Zwiększę tę dawkę, bo patrząc na Was biorę dużo za mało :) Może dlatego ostatnio parę razy drgało mi oko :-\

Tequila, szybkiego powrotu do domu, bo już pewnie masz dość tego szpitala. BTW, na który się ostatecznie zdecydowałaś?

Flandi, czemu z łóżka? Coś Cię rozłożyło? Kuruj się! :-*

Katharina, pytałaś ostatnio o brzuch. Nie wiem, kiedy to się stało, ale mój wywaliło i jakby z dnia na dzień był większy :) Dopiero tu to zauważyłam, bo spodnie narciarskie dopinam tylko po poluzowaniu bocznych rzepów (wcześniej miałam je maksymalnie ściągnięte, bo w pasie były za duże). Kurtkę narciarską też mam na sobie ostatni raz, bo po obiedzie już nie mogę jej dopiąć. Zdecydowanie rośniemy :)

Nie nie, nic mnie nie rozłożyło poza jakimś mega dołem z którego się nie mogę pozbierać :( panikuję trochę, że mało czasu zostało na wszystko, a ja w rozsypce w sumie i niewiele mam przygotowane.. Lekarz mi powiedział że w 34tc mnie położy już do szpitala, no chyba że wcześniej coś będzie nie tak to mam od razu jechać. No i się nakręcam, że brzuch twardnieje, pachwiny bolą, długo na boku uleżeć nie mogę i nawet mi się zakupów przez neta robić nie chce :( no dołek jest..
No, wygadałam się chociaż.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry