reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

siedze i robie research w temacie samochodu.. w obecnym sie nie pomiescimy. I nie ma, no nie ma nic.. Albo brzydkie jak noc pseudo-dostawczaki, albo wyposażenie że szkoda gadać, albo cena z kosmosu.
Jak ja byłam w ciąży z bliźniakami to mieliśmy ten sam kłopot - że nie zmieszczą się nam 3 foteliki do Saaba. Mój mąż sprzedał wtedy naszą Saabinkę i kupił Renault Espace, 7 miejscowy. On jest o tyle dobry, że te dwa dodatkowe fotele oczywiście nie muszą być używane. Wymontowujesz je i masz pięć miejsc i duuuuży bagażnik. A te 3 miejsca, które są z tyłu to 3 niezależne, normalnej wielkości fotele, tak że spokojnie przypinasz 3 foteliki dziecięce.

reklama
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę jaki magnez bierzecie i w jakiej dawce? Zastanawiam się czy nie biorę go za mało, a zapomniałam o to zapytać lekarza.

Pozdrawiamy z Wisły, gdzie dziś spadł śnieg :)

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę jaki magnez bierzecie i w jakiej dawce? Zastanawiam się czy nie biorę go za mało, a zapomniałam o to zapytać lekarza.

Ja biore taki bo ma 100mg żelaza...2 tabl dziennie...
2016-11-12-11-54-16--191436817.jpg

Załączniki

• 2016-11-12-11-54-16--191436817.jpg
    2016-11-12-11-54-16--191436817.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 227
Tequila jakies prognozy na wyjscie? Co u alana?
Teoretycznie miałam wyjść wczoraj niestety nie wyszło więc myślałam że wyjdę dziś, niestety po odłączeniu wieczornej kroplówki dziś na ktg wyszły już skurcze więc znowu leżę z kroplówką :( jestem już zmęczona tym wszystkim bo wychodzi na to że stabilizacja tabletkami się nie udaje :(Na szczęście z Alanem wszystko jest dobrze, tętno ok :)

reklama

Ja biorę magnelle,w jednej tabletce jest aż 200mg magnezu, najlepszy pod względem wchłaniania, 3x1 tabletke

Do góry