reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pisanka, a moze lekarz dzis plec zobaczy[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy czy wgl będzie usg bo wizytę mam w pon wiec zobaczymy czy tylko pomaca brzuch i tyle. On jakoś chętny do zobaczenia płci u mnie nie jest hehe. Dziewczyny myślicie że pierwsze usg 3d w 23 tyg jest dobrym rozwiązaniem ? Bo chce się zapisać

Zobaczymy czy wgl będzie usg bo wizytę mam w pon wiec zobaczymy czy tylko pomaca brzuch i tyle. On jakoś chętny do zobaczenia płci u mnie nie jest hehe. Dziewczyny myślicie że pierwsze usg 3d w 23 tyg jest dobrym rozwiązaniem ? Bo chce się zapisać
No pewnie, ja miałam 3D już w 12tc także w 23tc będziesz już mieć super zdjęcia

Ja czuję takie coś jak przy zapaleniu pecherza od jakiegoś miesiąca a to dlatego że moja mała leży mi na pęcherzu i jest też takie dziwne uczucie i Napierania i klocia i czegoś jeszcze tylko nie potrafię wytłumaczyć. A najgorsze jest trzymanie moczu gdzie siedzę i nagle musze siku w ciągu minuty bo zaraz po nogach mi poleci.
Tak Ci delikatnie zasugeruje ,ze poki nie znasz plci drugiego dziecka to tak sie nie nastawiaj mowiac moja mala itp... ale to tylko moja sugestia i mam nadzieje ze Cie tym nie wkur... :p

Tak Ci delikatnie zasugeruje ,ze poki nie znasz plci drugiego dziecka to tak sie nie nastawiaj mowiac moja mala itp... ale to tylko moja sugestia i mam nadzieje ze Cie tym nie wkur... :p
MartiniM, ja nie znalam plci, a od samego poczatku mowilam do malego junior.
Bylam pewna ze bedzie chlopak, ale ja to chyba czarownica jestem, bo ja czasem w zyciu tak mam, ze wiem pewne rzeczy i juz i nawet nie wiem skad. Nie potrafie tego wytlumaczyc, ale pewnego dnia trafia mnie cos i wiem ze bedzie tak a nie inaczej. Nigdy sie jeszcze nie pomylilam. No ale duzo tych sytuacji z zycia nie mam, bo nawet czasami maz mi sie pyta o cos, a tak na sile to nie da sie powiedziec, musi mnie olsnic czy jak to tam nazwac[emoji6]

MartiniM, ja nie znalam plci, a od samego poczatku mowilam do malego junior.
Bylam pewna ze bedzie chlopak, ale ja to chyba czarownica jestem, bo ja czasem w zyciu tak mam, ze wiem pewne rzeczy i juz i nawet nie wiem skad. Nie potrafie tego wytlumaczyc, ale pewnego dnia trafia mnie cos i wiem ze bedzie tak a nie inaczej. Nigdy sie jeszcze nie pomylilam. No ale duzo tych sytuacji z zycia nie mam, bo nawet czasami maz mi sie pyta o cos, a tak na sile to nie da sie powiedziec, musi mnie olsnic czy jak to tam nazwac[emoji6]

Tez tak mam, jakis dodatkowy zmysl :p ale oczywiscie na sile tez nic nie idzie. Napisalam tak pisance , poniewaz znam 1 kobitke ktora strasznie sie upierala ze chce miec corke i caly czas mowila jak do niej do brzucha. Urodzil sie chlopak jest zniewiescialy, niby hetero ale jednak jest dziwny i kazdy to zauwaza...

Moze zle to ujelam moze nie choddzilo mi tyle co mowa ze napewno bedzie chlopak czy dziewczynka tylko o samo nastawienie zeby bardziej podchodzic do zycia ze co ma byc to bedzie byle by byly zdrowe. Gdybym nie znala tego przypadku napewno bym o tym nawet nie pomyslala :)

reklama
Ja się na nic nie nastawia :) na ostatniej wizycie lekarka powiedziała ze będzie dziewczynka jedna wiec stąd to mała :) zawsze mówię do brzucha jak do dwóch chłopaków teraz mi się wymsknelo :)

Do góry