G
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Zobaczymy czy wgl będzie usg bo wizytę mam w pon wiec zobaczymy czy tylko pomaca brzuch i tyle. On jakoś chętny do zobaczenia płci u mnie nie jest hehe. Dziewczyny myślicie że pierwsze usg 3d w 23 tyg jest dobrym rozwiązaniem ? Bo chce się zapisać
No pewnie, ja miałam 3D już w 12tc także w 23tc będziesz już mieć super zdjęciaZobaczymy czy wgl będzie usg bo wizytę mam w pon wiec zobaczymy czy tylko pomaca brzuch i tyle. On jakoś chętny do zobaczenia płci u mnie nie jest hehe. Dziewczyny myślicie że pierwsze usg 3d w 23 tyg jest dobrym rozwiązaniem ? Bo chce się zapisać
G
Gość
Gość
Pisanka ile takie usg kosztuje?Zobaczymy czy wgl będzie usg bo wizytę mam w pon wiec zobaczymy czy tylko pomaca brzuch i tyle. On jakoś chętny do zobaczenia płci u mnie nie jest hehe. Dziewczyny myślicie że pierwsze usg 3d w 23 tyg jest dobrym rozwiązaniem ? Bo chce się zapisać
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
MartiniM
Tak Ci delikatnie zasugeruje ,ze poki nie znasz plci drugiego dziecka to tak sie nie nastawiaj mowiac moja mala itp... ale to tylko moja sugestia i mam nadzieje ze Cie tym nie wkur...Ja czuję takie coś jak przy zapaleniu pecherza od jakiegoś miesiąca a to dlatego że moja mała leży mi na pęcherzu i jest też takie dziwne uczucie i Napierania i klocia i czegoś jeszcze tylko nie potrafię wytłumaczyć. A najgorsze jest trzymanie moczu gdzie siedzę i nagle musze siku w ciągu minuty bo zaraz po nogach mi poleci.
G
Gość
Gość
MartiniM, ja nie znalam plci, a od samego poczatku mowilam do malego junior.Tak Ci delikatnie zasugeruje ,ze poki nie znasz plci drugiego dziecka to tak sie nie nastawiaj mowiac moja mala itp... ale to tylko moja sugestia i mam nadzieje ze Cie tym nie wkur...
Bylam pewna ze bedzie chlopak, ale ja to chyba czarownica jestem, bo ja czasem w zyciu tak mam, ze wiem pewne rzeczy i juz i nawet nie wiem skad. Nie potrafie tego wytlumaczyc, ale pewnego dnia trafia mnie cos i wiem ze bedzie tak a nie inaczej. Nigdy sie jeszcze nie pomylilam. No ale duzo tych sytuacji z zycia nie mam, bo nawet czasami maz mi sie pyta o cos, a tak na sile to nie da sie powiedziec, musi mnie olsnic czy jak to tam nazwac[emoji6]
MartiniM
Tez tak mam, jakis dodatkowy zmysl ale oczywiscie na sile tez nic nie idzie. Napisalam tak pisance , poniewaz znam 1 kobitke ktora strasznie sie upierala ze chce miec corke i caly czas mowila jak do niej do brzucha. Urodzil sie chlopak jest zniewiescialy, niby hetero ale jednak jest dziwny i kazdy to zauwaza...MartiniM, ja nie znalam plci, a od samego poczatku mowilam do malego junior.
Bylam pewna ze bedzie chlopak, ale ja to chyba czarownica jestem, bo ja czasem w zyciu tak mam, ze wiem pewne rzeczy i juz i nawet nie wiem skad. Nie potrafie tego wytlumaczyc, ale pewnego dnia trafia mnie cos i wiem ze bedzie tak a nie inaczej. Nigdy sie jeszcze nie pomylilam. No ale duzo tych sytuacji z zycia nie mam, bo nawet czasami maz mi sie pyta o cos, a tak na sile to nie da sie powiedziec, musi mnie olsnic czy jak to tam nazwac[emoji6]
MartiniM
Moze zle to ujelam moze nie choddzilo mi tyle co mowa ze napewno bedzie chlopak czy dziewczynka tylko o samo nastawienie zeby bardziej podchodzic do zycia ze co ma byc to bedzie byle by byly zdrowe. Gdybym nie znala tego przypadku napewno bym o tym nawet nie pomyslala
pisanka89
200 zl z filmikiem
reklama