reklama
agatek28
Fanka BB :)
Martini mam podobna sytuacje, tez mialam cc i lozysko przymocowalo mi sie na bliznie i tez moge miec usuwana macice jak nie uda sie lekarzowi odkleic lozyska... :/ srednia perspektywa.
No i owszem laski macie racje, porod sn jest bezpieczniejszy dla mamy i dziecka, to taka naturalna droga. Kiedys tak kobiety rodzily. Ja jednak mialam cc z przyczyn losowych i drugi porod tez bede miala cc. W zasadzie teraz chce sama miec cc, bo boje sie sn, ze dziecko sie zaklinuje. Taka czuje sie bezpieczniejsza wiedzac ze ide na cc. Kazdy jednak ma swoje racje i kazdy zrobi jak uwaza. Tak jak wszystko to i porod sn i cc ma plusy i minusy, jedno jest pewne nie wazne jak urodzimy, wazne, ze nasze dzieci beda najukochansze na swiecie :-)
No i owszem laski macie racje, porod sn jest bezpieczniejszy dla mamy i dziecka, to taka naturalna droga. Kiedys tak kobiety rodzily. Ja jednak mialam cc z przyczyn losowych i drugi porod tez bede miala cc. W zasadzie teraz chce sama miec cc, bo boje sie sn, ze dziecko sie zaklinuje. Taka czuje sie bezpieczniejsza wiedzac ze ide na cc. Kazdy jednak ma swoje racje i kazdy zrobi jak uwaza. Tak jak wszystko to i porod sn i cc ma plusy i minusy, jedno jest pewne nie wazne jak urodzimy, wazne, ze nasze dzieci beda najukochansze na swiecie :-)
G
Gość
Gość
Ja tez wierze w takie rzeczy, mimo ze to niektorym wydaje sie nierealne.Mysle ze tak , wszyscy z tego otoczenia mamy takie podejrzenia , chociaz wiadomo dowodow na to nie ma... nie bede opisywac calej historii jak sie zachowywala w ciazy i jak byla bardzo nastawiona na corke, bo to bez sensu i tyle.
Czasem nawet jak sie cos powie, to to tak przyczepi sie do czlowieka, ze moze sie wydarzyc.
Jak ona tak pragnela tej corki, to wierze ze tak sie stalo przez te jej pragnienia.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
agatek28
Ja tez wierze w takie rzeczy, mimo ze to niektorym wydaje sie nierealne.
Czasem nawet jak sie cos powie, to to tak przyczepi sie do czlowieka, ze moze sie wydarzyc.
Jak ona tak pragnela tej corki, to wierze ze tak sie stalo przez te jej pragnienia.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez w to wierze. Nasze pragnienia sie urzeczywisniaja. Czasami sie lapie na tym, ze kiedys cos tam chcialam zrobic, gdzies pojechac, cos kupić i nagle sie łapie na tym ze to mam.
A wiele razy mam tak, ze jak tylko pomysle "O Jezu jak my sie dawno nie klocilismy" to zaraz jest taka klotnia ze hoho. O i znowu o tym pomyslalam, teraz tylko czekac na spiecie ;-)
pisanka89
Jestem. Pisze dopoero teraz bo dojechalam do domu 20 km a jestem slepa w nocy i pingli znalesc nie moglam wiec jechalam przez las max 60 xd. Wiec tak. Szyjka 3 cm. Szału nie ma ale tragedii tez nie. W poniedziałek kontrola i wtedy będziemy szukac płci .
Madzionga mój gin tez mówi ze są różne szkoły co do pessara i szycia ale oni nie szyja ani nie zakładają. Wiec wielka dupa. Brzuch mówi ze jest twarda wy ale jeżeli nie boli to jest w miarę. No i mam leżeć plackiem do ponie działki. Mam nadzieje ze za tydzień powoli mi wyjść bo śpiewam na ślubie... głupio tak młodych na lodzie wystawiać a to tylko godzina. A no i cytologia idealna grupa 1. Nugdy nie miałam 1. Coś ta ciąża mi służy na zdrowie
Madzionga mój gin tez mówi ze są różne szkoły co do pessara i szycia ale oni nie szyja ani nie zakładają. Wiec wielka dupa. Brzuch mówi ze jest twarda wy ale jeżeli nie boli to jest w miarę. No i mam leżeć plackiem do ponie działki. Mam nadzieje ze za tydzień powoli mi wyjść bo śpiewam na ślubie... głupio tak młodych na lodzie wystawiać a to tylko godzina. A no i cytologia idealna grupa 1. Nugdy nie miałam 1. Coś ta ciąża mi służy na zdrowie
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam głupie pytanie [emoji849] mam nadżerkę, ale lekarze nie kazali mi nic z nia robić. Nigdy nie badałam sobie szyjki, ale wsadzając sobie luteinę czasami ja dotykałam i wydawała sie ok tzn. normalna, a dzisiaj aplikując luteinę dotknęłam szyjki i jakby cos na niej urosło nie na samym środku tylko ciutkę niżej [emoji20] czy to moze byc właśnie ta nadzerke teraz dodatkowo podrażniona przez tabletki??? Dziennie wciskam aż 6 tabletek luteiny i 2 estrofemu. Lekarza mam dopiero 19.08 i nie wiem co robić [emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom