reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mi nie spieszy się z imionami póki pokoiku nie urządzamy i nie znamy płci na 90 % . Na razie wiem ze chyba chlopak a drugie raczej dziewczyna bo nic nie ma :)

Martka ważne ze z małym wszystko ok. Ty sobie poradzisz jakos ale współczuję diety...ja jutro idę na krew ciekaw jak u mnie wyjdą badania. Mięso jem od swieta.
Poki co brzuch mam.raz miękki raz twardy ale chyba nie jak kamień tylko macica twardsza. Nie umiem tego określić i ocenic

I ja juz po :) z maluchem sie przywitalam juz spory sie wydawal na ekranie, ale nie wiem ile wazy ani nic , dr powiedzial ze na tym usg to nie ma co mierzyc... :nerd: po za tym szyjka ladna dluuuga i zamknieta. Brzuszek miekki, ogolem wszystk ok. Dostalam tylko zelazo, bo w morfologii hemoglobina taka na styku.
Pisanko wpisz mnie na 30 sierpnia :)

Tequila, a jakie znalazlas lozeczko? Moglabys podac linka[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Prawdopodobnie takie ale nie jestem jeszcze na 100 % przekonana, mi się podobają takie za kilka zł więcej ale nie wiem czy jest sens wydawać 1000zł za łóżeczko które niewiele się różni od tego
W Ikei jest też fajne, ostatnio oglądałam za chyba 600 zł, nie pamiętam dokładnie
Link do: Łóżeczko dziecięce Michaś V Białe płaskie szczebelki - Wisad for Baby - Meble z drewna litego

reklama
Prawdopodobnie takie ale nie jestem jeszcze na 100 % przekonana, mi się podobają takie za kilka zł więcej ale nie wiem czy jest sens wydawać 1000zł za łóżeczko które niewiele się różni od tego
W Ikei jest też fajne, ostatnio oglądałam za chyba 600 zł, nie pamiętam dokładnie
Link do: Łóżeczko dziecięce Michaś V Białe płaskie szczebelki - Wisad for Baby - Meble z drewna litego
Ladne.
Tyle tego ze nie wiadomo ktore wybrac.
Mam jeszcze pytanie, posciel do lozeczka lepiej kupic wieksza czy mniejsza? Bo widze ze na tym amaloo sa 2 rozmiary, a ha to pojecia o tym nie mam.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry