Fakt, są zwykle ale dzięki temu wszędzie pasują, ja mam je u córki w pokoju, w połączeniu z fajnymi dodatkami wyglądają bardzo fajnieMi sie tez podoba bardziej Malm, ale maz mowi ze one takie zwykle sa[emoji53]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nie ma za co, polecam się na przyszłośćWidzisz...o tym nawet nie pomyslalam.
Dzieki za cenne rady[emoji4]
Ja też byłam zielona przy pierwszym dziecku, także nie martw się że nic nie wiesz, nauczysz się, jak ja ogarnęłam to każdy da radę a moje dziecko żyje i ma sie dobrze także twoje też da radę
MartiniM
Fanka BB :)
Może brzuch Cie boli na sraczke z tego wszystkiegoZjadłam śliwki. 6 kiwi...jogurt Activia....popilam woda i zaraz umre chyba mnie brzuch boli jak na @ nie wiem...albo to pachwiny i macica...
Strawbelka - TeQuila dobrze mowi, musialabys warowac cala noc nad lozeczkiem , tez nie mam dzieci ,ale olsnilo mnie to ze przeciez jak w nocy nakryje sobie na buzie i co wtedy ? Spiworki sa bezpieczne zwlaszcza na noc
G
Gość
Gość
Pisanka kup sobie czopki eva qu.Zjadłam śliwki. 6 kiwi...jogurt Activia....popilam woda i zaraz umre chyba mnie brzuch boli jak na @ nie wiem...albo to pachwiny i macica...
Naprawde rewelacja. Odrazu pojdziesz i Ci ulzy, a tak od tego jedzenia tylko gazy Ci beda dokuczac.
A żołądek nie?Zjadłam śliwki. 6 kiwi...jogurt Activia....popilam woda i zaraz umre chyba mnie brzuch boli jak na @ nie wiem...albo to pachwiny i macica...
Weź nospe i idź spać, jak to mówią sen to najlepsze lekarstwo
pisanka89
Chciałabym mieć sraczke. ahh te ciążowe marzeniaMoże brzuch Cie boli na sraczke z tego wszystkiego
Strawbelka - TeQuila dobrze mowi, musialabys warowac cala noc nad lozeczkiem , tez nie mam dzieci ,ale olsnilo mnie to ze przeciez jak w nocy nakryje sobie na buzie i co wtedy ? Spiworki sa bezpieczne zwlaszcza na noc
pisanka89
Jak zapytam lekarza to kupię. Sama się boje. A już mogę zadzwonić bo jest za granicą. Kiwi zawsze ładnie dzialalo...czopka w dupe hmmm juz i z przodu załadowana i z tyłu xdPisanka kup sobie czopki eva qu.
Naprawde rewelacja. Odrazu pojdziesz i Ci ulzy, a tak od tego jedzenia tylko gazy Ci beda dokuczac.
G
Gość
Gość
Pisanka teraz meza w nocy zagazuje po tym jedzeniu[emoji1]
reklama