Hehe, my też wybraliśmy już na 99% ,udało mi się przekonać mężaTak Już ostatecznie Bo tylko do tego imienia jesteśmy obydwoje zgodni
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Nie jem śledzi w ciąży jogurt może być kawę musze kupić. Ale mnie kluja boki....nie wiem co toMożesz brać 3x1 chyba spokojnie
Na zaparcia jogurt, kawa, kiwi, albo zmieszaj kilka rzeczy śledzie popij wodą i zjedz jakieś owoce do tego, pomoże na pewno
Ty leż i się nie stresuj, byłaś u lekarza, wszysko jest ok, odpoczywaj, weź dobrą książkę poczytaj i nie myśl o tych pierdolach wyczytanych na necieNie jem śledzi w ciąży jogurt może być kawę musze kupić. Ale mnie kluja boki....nie wiem co to
Bardzo oryginalnieA ja nadal nie wiem jakie imiona. Będ miała dzieci bez wózka i bez imion hahah
G
Gość
Gość
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Pisanka a moze cos tego typu? Link do: LEKKI BLIŹNIAK - 57 KOLORÓW + 2 FOTELIKI + ADAPTER znajomi mieli podobny, tylko chyba nawet tanszy, bo mowili ze dali ok. 800 zł za wózek, szczerze to wedlug mnie nie opłaca sie inwstowac 3 tys w uzywany wózek, bo po 5 miesiacach i tak zmienisz ma leciutka parasolkę, przynajmniej wiekszosc mam jakie znam zmieniały cieżkie wózki 3 w 1 na leciutkie parasolki. Jeszcze taki znalazłam tylko nie wiem czy za taka cene to bedzie jezdziło Link do: BLIŹNIAK - SKRĘTNE KOŁA - OSTATNIE 3 KOLORY!!!!
A co do imion to nie pomoge bo sama dla swojego nie moge nic wymyslic ;p
A co do imion to nie pomoge bo sama dla swojego nie moge nic wymyslic ;p