reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Mam magnelle. Myślicie że 2 dziennie będzie ok ? I jeszcze jedno kuje mnie chyba tez brzuch jelita od zaparć. Nie mogę. Się załatwić tak do końca od kilku dni. Zaraz jadę po kiwi i sliwki. Macie jeszcze szybkie metody na pozbycie się balastu?
pisanka89
A ja potwierdzę parkę mam nadzieje ze za tydzień
ewelin86
Mojej siostrze sie nudzi i szuka jak urządzić pokój dla siostrzeńca
Link do: tapeta na ścianę - Pakamera.pl
pisanka89
Super ta strona ! Fajne rzeczy mają. Dziewczyny boje się. Naczytalam się w necie pierdoł. Ale w sumie byłam u lekarza i z szyjka wszystko ok. A następna wizyta za tydzień. To moze zrovilam wsyztsko. Chyba będę leżała ten tydzieńMojej siostrze sie nudzi i szuka jak urządzić pokój dla siostrzeńca
Czyli ostatecznie Gabryś?Strawbelka super Teraz imię trzeba wybrać
A ja chyba poczułam kopniaka mojego Gabrysia Takie puk, puk. Nigdy takiego czegoś nie czułam i myślę, że to właśnie kopniak No ale zobaczymy
ewelin86
Tak Już ostatecznie Bo tylko do tego imienia jesteśmy obydwoje zgodniCzyli ostatecznie Gabryś?
reklama
Możesz brać 3x1 chyba spokojnieMam magnelle. Myślicie że 2 dziennie będzie ok ? I jeszcze jedno kuje mnie chyba tez brzuch jelita od zaparć. Nie mogę. Się załatwić tak do końca od kilku dni. Zaraz jadę po kiwi i sliwki. Macie jeszcze szybkie metody na pozbycie się balastu?
Na zaparcia jogurt, kawa, kiwi, albo zmieszaj kilka rzeczy śledzie popij wodą i zjedz jakieś owoce do tego, pomoże na pewno