Dziękuję albo nie żeby nie zapeszyć
reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Ja wybrałam do naturalnego porodu Katowice bonifratow. Pani Doktor pracuje w szpitalu w Świętochłowicach a jej mąż jest tam ordynatorem. Na 95 % będę mieć cesarke więc na cięcie pojadę do Świętochłowic właśnieSuper,skoro szczęśliwie poprowadziła Twoją ciążę już do takiego etapu to może mnie tylko dodatkowo utwierdzić w przekonaniu że dobrze wybrałam i moje malenstwo jest pod właściwą opieką
Wybrałaś już szpital do porodu? Orientujesz się czy może Pani dr w którymś przyjmuje?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Rany Czesia to może być dziś! !!dawaj znać koniecznie!
My dalej w dwupaku :-) każdy dzień jest dla mnie szczęściem
Wczoraj przyjechała do mnie siostra ze szwagrem i mężem i wzięli mnie na zewnątrz a tam!!! Kilka osób mnie przywitało i mój piesio! Popłakałam się ze wzruszenia. Zostawiłam pieska w czwartek tylko na godzinkę na wizytę w szpitalu i juz nie wróciłam. Jak on musiał tęsknić! A wczoraj to była taka radość jak mnie zobaczył! I mąż mówi że od razu inny pies, już nie jest taki przybity. Ale miałam wczoraj piękny dzień :-)))
Miłego dnia ciężarówki!
My dalej w dwupaku :-) każdy dzień jest dla mnie szczęściem
Wczoraj przyjechała do mnie siostra ze szwagrem i mężem i wzięli mnie na zewnątrz a tam!!! Kilka osób mnie przywitało i mój piesio! Popłakałam się ze wzruszenia. Zostawiłam pieska w czwartek tylko na godzinkę na wizytę w szpitalu i juz nie wróciłam. Jak on musiał tęsknić! A wczoraj to była taka radość jak mnie zobaczył! I mąż mówi że od razu inny pies, już nie jest taki przybity. Ale miałam wczoraj piękny dzień :-)))
Miłego dnia ciężarówki!
Dziewczyny u mnie od kilku dni bardzo zle, jestem w szpitalu, od kliku dni strasznie stawial mi sie brzuch, wczoraj dostalam juz bolesnych skurczy i krwawienia jak srednio obfita miesiaczka.
Powodem podobno jest przodujace lozysko, bylo jedno a teraz drugie obsunelo sie w dol i klapa chyba na calej linii.
Wczoraj juz mieli mnie w nocy przetransportowac do szpitala uniwesytackiego bo spodziewali sie chyba najgorszego.
Dzis jest lepiej, krwawienia mniejsze albo wcale, brzuch twardnieje dalej chociaz zadziej.Boje sie co dzisieszy dzien przyniesie, trudno zachowac spokoj w tej sytuacji i sie nie stresowac.
Powodem podobno jest przodujace lozysko, bylo jedno a teraz drugie obsunelo sie w dol i klapa chyba na calej linii.
Wczoraj juz mieli mnie w nocy przetransportowac do szpitala uniwesytackiego bo spodziewali sie chyba najgorszego.
Dzis jest lepiej, krwawienia mniejsze albo wcale, brzuch twardnieje dalej chociaz zadziej.Boje sie co dzisieszy dzien przyniesie, trudno zachowac spokoj w tej sytuacji i sie nie stresowac.
MagdaM33
TeQuilla witaj z nami
aniołkowa mama moje kciuki nadal zaciśnięte
czesia rewolucja się zbliża, ale super a arbuz to jest to co tygryski lubią bardzo
gosia jak po punkcji??
przepraszam, nie pamiętam która z was pisała o kłopotach zdrowotnych. żeby się zabezpieczyć przed infekcjami proponuję sok z żurawiny. mi poleciała lekarka POZ. poczytałam w necie i dowiedziałam się, ze jest to naturalny antybiotyk bardzo wskazany dla nas kobiet w ciąży. ja biję codziennie 1 szklankę pół na pół z wodą. i ma jeszcze jeden skutek u mnie, po dwóch łykach przechodzą mi mdłości.
pisanka brzuch się pokaże spokojnie, a po co go wciągasz? mój maluch na badaniu prenatalnym 13t4d miał 6,15 cm
mój wyskoczył bardzo szybko, ja już od 8 tc mogłam nosić spodnie tylko elastyczne, ale jeszcze zapinane na guzik, a teraz już tylko leginsy ciążowe. mama mi powiedziała, że wyglądam dokładnie tak jak ona kiedy nosiła mojego brata
mój maluch na badaniu prenatalnym 13t4d miał 6,15 cm
Tequilla wiem o czym mówisz. miałam takie same obawy, aż na ostatniej wizycie w klinice mój dr powiedział odstawiamy leki po 1 tabl na tydzień. wyliczyłam że będę brała lutinus i luteinę pod jezyk do 20tc. i powiedział że czas żebym znalazła lekarza prowadzącego ciążę bliżej domu i stało się. pojechałam pogadałam powiedziałam o lekach. i mam prowadzącą ciążę w gabinecie oddalonym od domu 25km, a nie 80
udanego dnia dla wszytskich
aniołkowa mama moje kciuki nadal zaciśnięte
czesia rewolucja się zbliża, ale super a arbuz to jest to co tygryski lubią bardzo
gosia jak po punkcji??
przepraszam, nie pamiętam która z was pisała o kłopotach zdrowotnych. żeby się zabezpieczyć przed infekcjami proponuję sok z żurawiny. mi poleciała lekarka POZ. poczytałam w necie i dowiedziałam się, ze jest to naturalny antybiotyk bardzo wskazany dla nas kobiet w ciąży. ja biję codziennie 1 szklankę pół na pół z wodą. i ma jeszcze jeden skutek u mnie, po dwóch łykach przechodzą mi mdłości.
pisanka brzuch się pokaże spokojnie, a po co go wciągasz? mój maluch na badaniu prenatalnym 13t4d miał 6,15 cm
mój wyskoczył bardzo szybko, ja już od 8 tc mogłam nosić spodnie tylko elastyczne, ale jeszcze zapinane na guzik, a teraz już tylko leginsy ciążowe. mama mi powiedziała, że wyglądam dokładnie tak jak ona kiedy nosiła mojego brata
mój maluch na badaniu prenatalnym 13t4d miał 6,15 cm
Oj ja póki co mam w ciągu 14 dni odstawić duphaston ale po tym incydencie ze szpitalem boje się i nie mam zamiaru tego zrobić,jutro dzwonię do kliniki i umawiam się na wizytę i dopiero po niej ewentualnie mogę zmniejszyć dawkę leku,zaszkodzić mi nie zaszkodzi a mój spokój jest ważniejszy,przecież chodzi też o spokój mojego okruszka
także nie wiem jak z tą luteiną będzie jak już padnie decyzja o odstawieniu,chyba umrę ze strachu
Chętnie za to odstawie zastrzyki,mój brzuch już się zaczyna buntować
Tequilla wiem o czym mówisz. miałam takie same obawy, aż na ostatniej wizycie w klinice mój dr powiedział odstawiamy leki po 1 tabl na tydzień. wyliczyłam że będę brała lutinus i luteinę pod jezyk do 20tc. i powiedział że czas żebym znalazła lekarza prowadzącego ciążę bliżej domu i stało się. pojechałam pogadałam powiedziałam o lekach. i mam prowadzącą ciążę w gabinecie oddalonym od domu 25km, a nie 80
udanego dnia dla wszytskich
MagdaM33
U mnie straszny upal, normalnie nie ma czym oddychac - a to dopiero rano
a u mnie rano była burza. popadało i super świeże powietrze jest. był plan po śniadaniu wrócić do łóżka, ale jadę do sklepu jakiegoś owoca zakupić bo pochłaniamy w mega ilościach.
reklama
Niestety to bardzo wczesna ciaza 18 tydzien i 4 dzien pozostalo sie modlic i starac nie stresowc ale w tej sytuacji to dla mnie nie wykonalne.marluna w ktorym Ty jestes tygodniu ?
Aniolkowa - widzisz co nasze kciuki zdzialaja , maluch siedzi grzecznie
U mnie straszny upal, normalnie nie ma czym oddychac - a to dopiero rano