reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

aniko bo ja jestem zaglądam, tylko ze mam problemy z koncentracją i organizacją czasu (najlepiej organizuję sobie drzemki;)) dlatego trudno mi się odnieść do Waszych wpisów, ale jestem z Wami ciepłymi myślami:-) :)

aniko kochana 22 tydzień, to brzmi dumnie. wspaniale. czekam na relacje:-) :)

TeQuilla no to się nie dziwię, że zostałaś. u nas wizyta w klinice to wyjazd na cały dzień.

reklama
Marluna, inny kraj, inne standardy - moze rzeczywiscie te naturalne specyfiki sa lepsze niż syntetyczne! zobaczysz, zadziałają i bedzie dobrze! okłady nie wiem, nie znam się. zawsze mi się wydawało, że w tej sytuacji niewskazane, ale może oni mają dowody na to, by działały. w przeciwnym wypadku, by ich nie stosowano przecież! kcuki!!!!

Magda, usmiecham się do Ciebie i stwierdzenia, ze najlepiej idzie Ci organizacja drzemek ;) ja zaraz jadę odebrać dziennik praktyk (muszę dodac konspekty i oddac na uczelni, ale to jutro, moze pojutrze), potem jakies zakupy i domowe sprawy.
relację z wizyty zdam na pewno. wczoraj przez przypadek trafiłam na arykuł o wadach wykrytych koło 20tc i się zestresowałam. już nic nie czytam. oszaleję.

hej dziewczyny !!
Kciuki za wszystkie wizytujące i za Aniołkową oraz Marlunę :)
u mnie jako tako. Antybiotyk nie pomógł i właśnie dostałam kolejny :( nie wiem, czy go brać. Szlag nie trafia, bo jeszcze mam jakiś stan zapalny tam na dole... kurde, wszystko na raz... boli jak cholera, chodzić nie mogę, tak mam tam wszystko spuchnięte. Idę dziś do lekarza, mam nadzieję, że dostanę jakąś maść i przejdzie, bo na razie, to kurwicy dostaję.

Martini mam opakowanie bodów na 52 cm i kocyk. Mały ma obecnie jakieś 33 cm wiec na nic te body się zdadzą. Ale i tak gdyby się urodził przed 34tc to pójdzie inkubator wiec będę mieć czas coś kupić.
Anika ja kilka dni przed połówkowym przeczytałam historię naszych znajomych z miasta którzy właśnie w 20 tc dowiedzieli się o wielu wadach synka (jest niepełnosprawny) i normalnie nie mogłam spać ani przestać o tym myśleć. Tak żałowałam że to przeczytałam!

Madzionga kup 100 % sok żurawinowy i codziennie min szklankę pij rozcienczony z wodą. Zapytaj tez o jakieś probiotyki

To prawda lepiej nie czytac za wiele bo czlowiek wpada w duza panike, ja czasem jak juz u Was sie cos dzieje to jestem pos**na :D

Marluna, trzymaj się tam. Kurde, że też nie może być spokojnie i bezstresowo. W którym tygodniu jesteś?

Aniołkowa, niezmiennie trzymam kciuki za Twojego synka. Niech siedzi w brzuchu jak najdłużej.

Tequila, no moja malutka ma już 7 miesięcy. Jak ten czas szybko leci to szok normalnie. Jest taka cudowna, kochana, grzeczna i najpiękniejsza oraz najmądrzejsza na świecie:-D

reklama
Marluna, trzymaj się tam. Kurde, że też nie może być spokojnie i bezstresowo. W którym tygodniu jesteś?

Aniołkowa, niezmiennie trzymam kciuki za Twojego synka. Niech siedzi w brzuchu jak najdłużej.

Tequila, no moja malutka ma już 7 miesięcy. Jak ten czas szybko leci to szok normalnie. Jest taka cudowna, kochana, grzeczna i najpiękniejsza oraz najmądrzejsza na świecie:-D

Kurcze znowu zaczelo krwawic i sciska jak nie wiem co, nie wiem co dalej, powoli zaczynaja mowic o buscopanie bo narazie magnez i jakies naturalne leki dawali.
Dowiedzialam sie ze to dwie dziewczynki.Niestety jestem dopiero wv18 tygodniu i 4 dniu, teraz tylko wszystko w rekach Boga.

Do góry