reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ewelin, ja do tej pory nie uzywałam jeszcze zadnych specjalistyczych produktów. mam balsamy nawilżające o odzywacze tołpy, jakieś masło z miksem olejków i balsam neutrogena. stosuję na przemian do tej pory zadnych rozstępów. polecam :)

A mnie znów głowa napierdziela :( Tragedia jakaś, znów bd musiała wcześniej się położyć :(
Ja chyba mam słaby dzień dzisiaj :(
Nie wiem co mam ze sobą zrobić, chyba walnę głową w ścianę. Nie daje rady dziś psychicznie :( Jeszcze teściowa mnie zdenerwowała i chyba po tym się rozpadłam dzisiaj. Dlaczego ludzie nie potrafią trzymać języka za zębami? Skoro się prosi, żeby nikomu jeszcze nic nie mówić to oni i tak Cię zignorują... Rozumiem, że jest radość, ale dlaczego nie uszanuja mojej prośby...
Nie daj sie wyprowadzac z rownowagi. Wiem,ze latwo komus tak radzic ale pamietaj,ze to dobre dla Kropka ;)
Moja tesciowa dla odmiany chyba wstydzila sie przyznac,ze mamy dzieci w drodze. Kolezankom z pracy powiedziala jak u nas zaczynal sie 6 mc ciazy,a swoim braciom jakos na koniec 6 mc...my powiedzielismy kuzynce jakos po skonczeniu 3 mc,ta przekazala swojej mamie,a ta z kolei zadzwonila do mojej tesciowej z pyt czemu sie nie pochwalila? Wiesz co odpowiedziala..."a czym tu sie chwalic"...nie jest to zenada...

Nie daj sie wyprowadzac z rownowagi. Wiem,ze latwo komus tak radzic ale pamietaj,ze to dobre dla Kropka ;)
Moja tesciowa dla odmiany chyba wstydzila sie przyznac,ze mamy dzieci w drodze. Kolezankom z pracy powiedziala jak u nas zaczynal sie 6 mc ciazy,a swoim braciom jakos na koniec 6 mc...my powiedzielismy kuzynce jakos po skonczeniu 3 mc,ta przekazala swojej mamie,a ta z kolei zadzwonila do mojej tesciowej z pyt czemu sie nie pochwalila? Wiesz co odpowiedziala..."a czym tu sie chwalic"...nie jest to zenada...
Ano wlasnie czasem ludzie popadaja z skarjnosci w skarjnosc no ale.... :( a nie mysla ze moga zrobic komus tym przykrosc.

Jak to czym sie chwalić? Nie tu już przegieła...
Wiem, wiem. Dlatego nic nie mowilam M, zeby jej cos powiedziął i nie powiem mojej mamie. Bo już mam dość w kółko to samo powtarzać. Wiem, że moi rodzice i siostra chcieliby już komuś pwoiedzieć. Ale wstrzymuja się jeszcze i za to im dziękuję. Ale teściowa ... szkoda słów...
Juz mi przeszło, poryczałam sobie trochę, Pisanka mi pokazała swojego psinke i od razu lepiej :D

reklama
Ja tez chodzę do dr. Gajewskiej cudowna kobieta

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Super,skoro szczęśliwie poprowadziła Twoją ciążę już do takiego etapu to może mnie tylko dodatkowo utwierdzić w przekonaniu że dobrze wybrałam i moje malenstwo jest pod właściwą opieką :)
Wybrałaś już szpital do porodu? Orientujesz się czy może Pani dr w którymś przyjmuje?

Do góry