reklama
anika11
Fanka BB :)
ewelin, ja do tej pory nie uzywałam jeszcze zadnych specjalistyczych produktów. mam balsamy nawilżające o odzywacze tołpy, jakieś masło z miksem olejków i balsam neutrogena. stosuję na przemian do tej pory zadnych rozstępów. polecam
Nie daj sie wyprowadzac z rownowagi. Wiem,ze latwo komus tak radzic ale pamietaj,ze to dobre dla KropkaA mnie znów głowa napierdziela Tragedia jakaś, znów bd musiała wcześniej się położyć
Ja chyba mam słaby dzień dzisiaj
Nie wiem co mam ze sobą zrobić, chyba walnę głową w ścianę. Nie daje rady dziś psychicznie Jeszcze teściowa mnie zdenerwowała i chyba po tym się rozpadłam dzisiaj. Dlaczego ludzie nie potrafią trzymać języka za zębami? Skoro się prosi, żeby nikomu jeszcze nic nie mówić to oni i tak Cię zignorują... Rozumiem, że jest radość, ale dlaczego nie uszanuja mojej prośby...
Moja tesciowa dla odmiany chyba wstydzila sie przyznac,ze mamy dzieci w drodze. Kolezankom z pracy powiedziala jak u nas zaczynal sie 6 mc ciazy,a swoim braciom jakos na koniec 6 mc...my powiedzielismy kuzynce jakos po skonczeniu 3 mc,ta przekazala swojej mamie,a ta z kolei zadzwonila do mojej tesciowej z pyt czemu sie nie pochwalila? Wiesz co odpowiedziala..."a czym tu sie chwalic"...nie jest to zenada...
MartiniM
Ano wlasnie czasem ludzie popadaja z skarjnosci w skarjnosc no ale.... a nie mysla ze moga zrobic komus tym przykrosc.Nie daj sie wyprowadzac z rownowagi. Wiem,ze latwo komus tak radzic ale pamietaj,ze to dobre dla Kropka
Moja tesciowa dla odmiany chyba wstydzila sie przyznac,ze mamy dzieci w drodze. Kolezankom z pracy powiedziala jak u nas zaczynal sie 6 mc ciazy,a swoim braciom jakos na koniec 6 mc...my powiedzielismy kuzynce jakos po skonczeniu 3 mc,ta przekazala swojej mamie,a ta z kolei zadzwonila do mojej tesciowej z pyt czemu sie nie pochwalila? Wiesz co odpowiedziala..."a czym tu sie chwalic"...nie jest to zenada...
ewelin86
Jak to czym sie chwalić? Nie tu już przegieła...Nie daj sie wyprowadzac z rownowagi. Wiem,ze latwo komus tak radzic ale pamietaj,ze to dobre dla Kropka
Wiem, wiem. Dlatego nic nie mowilam M, zeby jej cos powiedziął i nie powiem mojej mamie. Bo już mam dość w kółko to samo powtarzać. Wiem, że moi rodzice i siostra chcieliby już komuś pwoiedzieć. Ale wstrzymuja się jeszcze i za to im dziękuję. Ale teściowa ... szkoda słów...
Juz mi przeszło, poryczałam sobie trochę, Pisanka mi pokazała swojego psinke i od razu lepiej
Nikaaa
Ja podchodzilam w gyncentrumzdecydowanie jesteś już na lepszym etapie ja już bym chciała by był styczeń
Jest tu jakaś dziewczyna która podchodziła do procedury w GYNCENTRUM?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Ja tez chodzę do dr. Gajewskiej cudowna kobietaMy leczyliśmy się też u dr Mercika
Nadal chodzę do kliniki tyle że do dr Gajewskiej,jakoś trudno mi się przekonać do ginekologa który nie ma styczności z niepłodnością i in vitro
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Super,skoro szczęśliwie poprowadziła Twoją ciążę już do takiego etapu to może mnie tylko dodatkowo utwierdzić w przekonaniu że dobrze wybrałam i moje malenstwo jest pod właściwą opieką
Wybrałaś już szpital do porodu? Orientujesz się czy może Pani dr w którymś przyjmuje?