reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Martini bo wasze kciuki czynią CUDA!!!!!

O rany marluna :-( przykro mi że też przez to przechodzisz. To za wcześnie jeszcze dla maluszków :-(
Dobrze że jesteś w szpitalu. Podają coś?

Aniolkowa, kazdy dzień przybliza do sukcesu! Oby tak dalej:)

Magda, fajnie, ze się odezwalas:) u mnie tez juz brzuszka nir ukryje;) pojutrze polowkowr w końcówce 22tc :)

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

Martini bo wasze kciuki czynią CUDA!!!!!

O rany marluna :-( przykro mi że też przez to przechodzisz. To za wcześnie jeszcze dla maluszków :-(
Dobrze że jesteś w szpitalu. Podają coś?
Tak naprawde tylko magnez i jakis tabletki roslinne na uspokojenie macicy i robia cieple oklady z lawenda na brzuch.

Co do tych okladow to nie wiem , u nas w Pl zakazuje sie przeciez goracych prysznicow i kapieli a tu centralnie robial mi oklad z goracej prawie wody z lawenda.

Anilkowa zycze ci kazdego klolejnego dnia z dzieciatkiem w brzuszku.

Marluna, musisz zdać się na lekarzy i im zaufać. jaki to kraj? a jakieś rozkurczowe leki? magnez i coś jeszcze?
musi się udać, musi!

Ja wybrałam do naturalnego porodu Katowice bonifratow. Pani Doktor pracuje w szpitalu w Świętochłowicach a jej mąż jest tam ordynatorem. Na 95 % będę mieć cesarke więc na cięcie pojadę do Świętochłowic właśnie ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak własnie myślałam,kiedy wysłała mnie w dzień matki na dyżur właśnie do tamtego szpitala trochę go sobie sprawdziłam ;)nie byłam tylko pewna czy pani doktor też tam pracuje czy tylko jej mąż :) nie wiem czy miałaś okazję tam być?mnie osobiście przeraziły warunki jakie panują przynajmniej na izbie przyjęć,sprzęty są w stanie agonalnym,prl jak nic,ale personel przesympatyczny :) koniecznie musisz sprawdzić porodówkę i podzielić się wrażeniami :)

Marluna faktycznie dziwna sprawa tymi okladami. Grzebalas coś w necie na ten temat? Ja wszystko co mi tu robią sprawdzam w necie i faktycznie wiem że robią słusznie.
Dobrze że skurcze ci wyciszaja bo to jest najgorsze. Krwawic będziesz bo masz łożysko przodujace. Mówisz że maluchy masz nisko? Tak jak mój dupką w pochwie siedzi. Mimo że się rusza po całym brzuchu to i tak wraca w tamten grajdołek i tam mu dobrze. Tylko ja czuję wtedy że on chce wylezc

Marluna, musisz zdać się na lekarzy i im zaufać. jaki to kraj? a jakieś rozkurczowe leki? magnez i coś jeszcze?
musi się udać, musi!
Tylko magnez i rozkurczowy srodek roslinny i wczraj tez dostalam cos roslinnego na uspokojenie.
Kurcze oni tu nie maja nospy ale maja buscopan i nie rozumie dlaczego mi go mie chca dac.
Jestem w Szwajcarii.
Juz rozgryzlam te srodki roslinne co mi podaja, podobno czytajac na szwajcarskich forach sa b. dobre w tej sytacji co do okladow nic nie moge znalesc.

Aniolkowa uparciuszek z tego twojego maluszka.

Ostatnia edycja:
reklama
Magda M33 ,dzięki za przywitanie :)
Ja na szczęście jestem w tej komfortowej sytuacji że klinikę a teraz też lekarza prowadzącego mam pół godziny drogi od siebie,piechotą :) autem jestem w ciągu 10min z parkowaniem ;)

Aniołkowa mama, Marluna trzymam kciuki za Wasze maleństwa,wierzę że lekarze opanują sytuację i wszystko będzie dobrze :) trzymajcie się dzielnie :)

Ostatnia edycja:
Do góry