Trochę muszę się zgodzić z Twoją opinią gdyż rzeczywiście wizyty są krótkie i rzeczowe,ale to głownie dlatego że Dr Mercik nie należy do tych lekarzy którzy opowiadają o wszystkim,trzeba od niego raczej informacje wyciągać ale zapytany zawsze odpowiada za to dr Gajewska jest cudowna,sama od siebie zadaje mnóstwo pytań,zawsze pyta o samopoczucie,usg i badania wykonuje bardzo delikatnie,jest przesympatyczna ale przede wszystkim zna się na tym co robi,jej podejscie do pacjenta i wiedza sprawia że czuję że jestem pod właściwą opieką i moje maleństwo jest bezpieczne.Duzym plusem jest kontakt telefoniczny,zawsze moge zadzwonić lub napisac sms a pani dr zawsze odpisuje,nawet w wolne i świateczne dni.także z całą odpowiedzialnością mogę ją polecić. nie wiem czy prowadzi przygotowania do całej procedury,leczy niepłodnosć w prywatnym gabinecie ale nie wiem na jakich zasadach przyjmuje w gyncentrum.Odniosłam wrażenie taśmy...
Wizyty na których słyszałam głównie"dzień Db i do widzenia" nie były dla mnie satysfakcjonujące. Za to ostatnia wizyta u dr Gajewskiej wreszcie wyglądała jak należy, przy powrocie po mrozaka chciałabym ją wybrać, chociaz nie wiem czy ona tylko prowadzi ciążę, czy prowadzi cały proces in vitro? Robiła mi punkcję więc może tak.
Ja po pierwszym usg stwierdzającym ciąże trafiłam pod jej opiekę ze słowami dr "że prowadzeniem ciąży zajmuje się już dr Gajewska",ale jeśli przygotowuje pancjentki do każdej procedury to ja rownież wracam po mojego mrożaka pod opieką pani dr