Gizas pudlo z imieniem
Radze sobie roznie, widze, ze nie na tym co trzeba wczesniej sie skupilam (meble, dekoracje itp) a brakuje mi podstawowej wiedzy np co do pielegnacji czy technicznych umiejetnosci. Nawet zmiana pieluchy sprawia mi czasami klopot
Rane czuje jak sie przeforsuje a mam caly czas opatrunek, jutro polozna przyjdzie do domu sciagnac mi szwy, boje sie, ze wowczas rana bedzie krwawic. Ja z wakacjami nie ryzykowalam ale ja z tych panikujacych i dmuchajacych na zimno wiec to indywidualna sprawa.
Kotuska mega kciuki
Joasia mojemu Juniorowi w szpitalu najpierw podawali po 20 ml, pozniej po 40 i 60 bo straszny glodomor z niego. Teraz zjada jednorazowo 60-80, wiem, ze to duzo ale polozna mowila, ze jezeli nie ulewa tzn, ze tyle potrzebuje, kazde dziecko jest inne i inne ilosci potrzebuje. Przy mm tez jest chyba inaczej niz przy naturalnym sciaganym. Nam mm starcza na 3 godziny, czasami dluzej. A dlaczego podajesz sciagniety pokarm? Ja tez sciagam ale podaje tylko raz dziennie bo mam malo pokarmu i musze zbierac caly dzien na jedno karmienie.
Moj pies zrobil dzisiaj badanie sluchu Juniorowi, pierwszy raz zaszczekal i obudzil Juniora wiec nie ma bata - slyszy