reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kotuska widzę że na Klinicznej mocno liczą kase i mocno prą na poród sn.... masakra jakaś... a jak z rozwarciem? Nie martw się, wiele z nas nie umiało urodzić sn, gorsze przez to nie jesteśmy, więc proszę nas tu nie obrażać ;-) :-D

reklama
Kotuska, jakis koszmar. Nie slyszalam zeby tyle czasu ktoś wywoływał sn.
Trzymaj sie kochana , jesteś juz na finishu.

Ostatnia edycja:
Kasik super że jesteś z Juniorem już w domu, czy dobrze wykombinowałam ż synuś ma na imię Antoś:confused: Jak sobie radzisz i jak się czujesz? Czujesz bardzo ranę?
Kotuśka bardzo długo Cię męczą,po tylu próbach to juz powinni odpuścić, tyle dni w szpitalu-wpsółczuję. A jak malenstwo? Masz robione ktg, rośnie dzieko? Jak Twoje cukry?Życzę abyś jak najszybciej mogła utulić swoje maleństwo.

Dziewczyny mam takie pytanie. Czy po połówkowych czyli po 20 tc jak sie okaże że wszytsko jest dobrze, to mogę skusić się na tygodniowe wakacje w Europie? Czy któraś z Was się odważyła? Wiadomo że to inna forma wypoczynku, bez %, bez opalania ale zawsze relax. Tylko nie wiem czy to wskazane:baffled:M mówi ze ewentualnie Chorwacja własnym dojazdem jak samolot nie wskazana. Z jednej strony bym chciała a z drugiej się boję. Mamy full wypas ubezpieczenia podróżne łącznie z opieką w ciąży ale strach jest.
Czy którejś z Was wyszły jakieś komplikacje po polówkowych, np nakaz leżenie, coś z łożyskiem?

Gizas no nie w trochę daleka droga na Chorwacje. Umeczysz się w aucie pewnie z 15-20 godzin. Może wybierz się gdzieś bliżej. W góry czy nad morze(nie wiem skąd jesteś ;) ) ja bym ci odradzala takie dalekie wakacje i ja bym się nie odwazyla. Mimo że ciążę miałam książkowa.

Dzięki dziewczyny, to nic pewnego, tak tylko rozmawiamy z M czy warto i czy można. Do Chorwacji ostatnio jechaliśmy 12 godzin. Czyli najprawdopodobnie kolejny wyjazd jak malutka będzie miała roczek:tak:

Kotuska, trzymaj się kobieto, oby do szczęśliwego finału.

GizaS, podróże samolotem są w ciąży znacznie wygodniejsze niż samochodem. Musisz mieć oczywiście pozwolenie od lekarza. Ja miałam zupełnie niepowiklaną ciążę i latałam od czwartego do ósmego miesiąca - z tym że po wyprawie do Chin ograniczyłam się do lotów po Europie.
Pomysł z mini wakacjami w europejskim kraju, z normalną służba zdrowia jest moim zdaniem zupełnie OK. Już nigdy więcej nie będzie Ci tak łatwo podróżować z dzieckiem :)

kurde nie mam czasu na nic musze Was doczytac. Kotuska ty keszcze w dwupaku szok?? ja juz w domu biegam po cc i wszystko ok

pytanie do mam karmiacych ile powinien mililitrów jesc niemowlak?? bo ja odciagam pokarm i mu daje z butelki tylko nie wiem ile powinien zjesc zeby bylo ok??
i pijecie kawe??

reklama
Dziewczyny ja na szybko z porodowki!! Rodze ! Przebili pecherz,wody poszly Bole masakra !!Dostalam znieczulenie zewnatrzoponowe i poki co jest super!!!Trzymajcie kciuki bo narazie mam rozwarcie na 2,5 palca wiec troche mi brakuje.

Do góry