reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kotuska powodzenia:)

Gizas ja mysle ze samolotem owszem ale autem nie koniecznie.

Finanse podroz do Chin:) Marzenie:) a najlepiej koleja transyberyjska:)

Dziewczyny mam do sprzedania ksiazke Kaz Cooke Ciezarowka przez 9 miesiecy. stan dobry+. Ktoras ma ochote to prosze na priv.

Kotuska też trzymałam i trzymam kciuki ;) ciekawe czy już urodzilas i ciekawa jestem jak Ci przebili pęcherz? Przy zakładaniu cewnika foleya? Jeśli tak, to nie jesteś pierwsza której tak zrobili

Smerfeta Ty juz pewnie mamusia pelna geba? My z Juniorem dopiero sie siebie uczymy. Dzisiaj wieczorem byl bardzo marudny, zasypial na 15-20 minut i wybudzal sie z placzem. I wez tu czlowieku badz madry - sucho, najedzony a placze. Moze to juz kolka? Dwa dni nie bylo kupy ale dzisiaj byly dwie. Slychac, ze gazy odchodza. Gdybym karmila piersia zwalalabym na swoja diete a tak to nie wiem co robic. Co prawda przystawialam go dzisiaj do piersi z nadzieja, ze sie uspokoi ale nie sadze, zeby przez te cholerne nakladki silikonowe cos zjadl.

Kasik mój czasem też taki spi krótko. Najczęściej po moim mleku bo niedojedzony a teraz przez pupcie bo ma bardzo odparzoną. A moze i Junior nie dojedzony?

Kotuśka też trzymam kciuki, mam jednak nadzieję, że już urodziłaś. Ten szpital mnie przeraża i zaczynam coraz poważniej rozważać kwestię cc. Z drugiej strony nie chciałabym odbierać mężowi uczestniczenia przy porodzie bo wiem jakie to dla niego ważne i jak długo na to czekał. Muszę przemyśleć to wszystko.

Mam jeszcze pytanie o butelki. Chcę kupić butelkę tylko nie wiem czy 150 ml czy 250 ml. Jaką pojemność polecacie na początek?

Milena robie Juniorowi 100 ml mleczka bo tak mi najlatwiej odmierzac wiec daje mu tyle ile chce, zazwyczaj 60-80 ml, to chyba duzo dla 6 dniowego maluszka.

Aisa na poczatek wystarczy mniejsza butelka.

reklama
Do góry