reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Izabell gratulacje i naprawde szacun za naturalny poród, ja tez myslałam ze blizniaki to tylko cc. Jak znajdziesz chwilke to opisz jak przebiegał poród

Anulla mysle ze z małą ok kiedys tez musi spac, zreszta im wyzsza ciaza ruchliwosc sie zmniejszy, no ale Ty najlepiej znasz swoje ciało :)

Kasik a co dzis jadłas?? juz Ci kazali byc bez jedzenia?? o której jutro cięcie??

Joasia, może przesadzam, no spać musi. Dlatego nie panikowałam za bardzo bo się ruszała co jakiś czas tylko mniej jak zwykle. Ale rozmowa motywująca dała radę :laugh2:.

A u mnie śnieg pada. sama chętnie bym spała cały czas, ale potem noc mam z głowy.

U mnie śnieg z deszczem jak tak dalej pojdzie bede musiała małemu na szybko kupic kombinezon na wyjscie ze szpitala
ja bym tez spała ale potem w nocy nie zasne wiec wole jakos przetrzymac

Jazzabel gratulacje :-) Również jestem pod wrażeniem porodu bliźniąt siłami natury. Napisz trochę więcej jak znajdziesz chwilę.

a już było tak ładnie, wiosna, ciepło, a tu znowu zima przyszła. I święta zapowiadają się fatalnie. Dziewczyny musicie mieć coś ciepłego dla maluchów bo raczej inna pogoda się nie zapowiada.

reklama
Kasik odezwij się do nas jutro jak tylko będziesz mogła i czuła się na siłach :-) Aż nie mogę uwierzyć, że to już. Dopiero była pozytywna beta. Twój M będzie od rana z Tobą? Ode mnie :* :* :*

Do góry