reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jazzabel gratulacje:tak:zdrówka dla Ciebie, Madzi i Leonka. Jesteś odważna i dzielną kobietką:tak:a maluszki jak na bliźniaki mają super wagi
Kasik jutro Twój WIELKI dzień, pewnie odliczasz godziny:tak:To pewnie w sobotę Cię puszczą do domu i będziesz miała święta w domu z Juniorkiem:tak:

Co do porodu to chyba chciałabym sn, nie będę naciskała na cc, chyba że będą do tego przesłanki lub waga córy będzie duża. Ja już raz byłam cięta w 2009 roku, operacja usunięcia torbieli wraz z jajnikiem. Czułam się dobrze bo w 5 dobie po operacji mnie wypuszczono, ale to pionowanie było nie przyjemne, ciągnięcie rany trwało dość długo. Nawet nie wiem jakby mnie teraz cięli:baffled:

Kasik to życze Ci jutro powodzenia i trzymam mocno kciuki, oczywiscie dawaj znac na biezaco co i jak no bo ja ide zaraz po Tobie w czwartek!! kurde ale emocje:) powodzenia i wyspij sie dobrze dzis bo potem nie predko pospisz:)

Kotuska 2 lata temu tuz przed świętami miałam ciąże pozamaciczna więc dla mnie tamte święta tez nie były przyjemne. W tym roku dla wielu z nas los się odmienił i dla Ciebie również tym razem będą dobre święta

Magda w tym roku tylko w niedzielę pójdę do kościoła, no i oczywiście w sobotę z koszyczkiem. Inaczej córcia mi nie pozwoli :)

Kasik mega kciuki za jutro! Myślami będę z Tobą :-) nic się nie bój, dasz radę, bo kto jak nie Ty? :-)

Jazzabel gratulacje :-)

Kotuska, ale chyba lewatywa jest na życzenie. Podejrzewam, że przy cc nie robią, bo sporo godzin przed nie jesz, ale też nie przesz i to nie jest taki wysiłek - tak przynajmniej mi się wydaje.

Gizas, przy cc byś miała cięcie takie jak przy operacji którą miałaś. Chybaże to była laparoskopia. Dlatego mi lekarz odradza cc, bo byłam 3 razy cięta i jest dużo większe ryzyko powikłań. No chybaże będzie taka potrzeba, to ja bardzo chętnie :)

Dziewczyny Wasze kciuki i wszystkie cieple mysli sa dla mnie bardzo wazne, nie dziekuje, zeby nie zapeszyc. Jeszcze niecale 12 godzin, ide pod prysznic, ostatnie golenie, mycie wlosow i c h y b a bede gotowa :)

Smerfeta, no my w niedzielę obowiązkowo wszyscy bo chrzcimy Zosie :) Byliśmy już z nią w kościele kilka razy żeby "przyzwyczaila się do hałasu" i nie było cyrku na chrzcie ;) tylko ta pogoda mnie załamuje... miało być tak ładnie...

reklama
Kasik, nie stresuj się kochana będzie wszystko dobrze. Sio pod prysznic "relaks" (wiem niemożliwy w szpitalu) i postaraj się przespać żeby być gotowa na przywitanie Juniora z samego rana ;)

Do góry