reklama
U
Usunięty2
Gość
Agawa gratulacje piotrus sliczny
Smerfeta jeszcze raz gratuluje...to mówisz ze cc jest do przezycia i za bardzo sam zabieg nie jest odczuwalny?? ja tez jestem po laparoskopiach az 3 i zastanawiam sie czemu one maja wpływ na ciecie??
Gizas ja pamietam Cie jeszcze z 2 lata wstecz....za czasów jak pisała tu Lawendowy i Sylwia....mnie strasznie szybko ciaza zleciała. Ja robiłam wszystkie 3 prenatalne z tym ze 2 na nfz a jedno juz placilam sama bo nie refundowali
Kasik, Kotuska to teraz po mału nasza kolej
Smerfeta jeszcze raz gratuluje...to mówisz ze cc jest do przezycia i za bardzo sam zabieg nie jest odczuwalny?? ja tez jestem po laparoskopiach az 3 i zastanawiam sie czemu one maja wpływ na ciecie??
Gizas ja pamietam Cie jeszcze z 2 lata wstecz....za czasów jak pisała tu Lawendowy i Sylwia....mnie strasznie szybko ciaza zleciała. Ja robiłam wszystkie 3 prenatalne z tym ze 2 na nfz a jedno juz placilam sama bo nie refundowali
Kasik, Kotuska to teraz po mału nasza kolej
Joasia, to ja pierwsza w kolejce- w poniedziałek pierwsze podejscie ;-) Lisska, wpisz mnie na 16-17 marca wywołanie porodu .
Smerfeta, ile tych podkładów trzeba miec? Mam paczke 10 szt ale chyba moze być mało.A te na łozko mają czy tez trzeba zabrac ?
Smerfeta, ile tych podkładów trzeba miec? Mam paczke 10 szt ale chyba moze być mało.A te na łozko mają czy tez trzeba zabrac ?
Ostatnia edycja:
lilka-1986
Fanka BB :)
Ja tez jestem po laparoskopi i nie slyszalam zeby miala ona wplyw na ciecie...przeciez to nawet nie jest w tym miejscu. To nie wiem w czym rzecz.
Lilka, po laparoskopi to nie wiem jakie to ma znaczenie ale lekarz mi mówił ze jak miałam wyłuszczane torbiele i mam ciecie jak przy cesarce to juz jest gorzej bo oni bedą ciąc w to samo miejsce. Ja juz mam przez to zrosty a moge miec jeszcze większe jak 2 raz tam bedą majstrować.
Ostatnia edycja:
lilka-1986
Kotuska ale smerfeta pisala ze gorzej bylo wykonac ciecie bo jest po laparoskopi. Dlatego sie zdziwilam bo ja tez jestem po laparo a problemow z cc nie bylo. Co innego pewnie jak juz wczesniej byl ciety brzuch...
ewelina.br
Smerfeta gratuluje skarba
O rety jestescie nie do nadrobienia , czasani wchodze i podczytuje ale to kropla w morzu . Filip zawricil matce w glowie na calego .
W dzien skubaniec malo spi ze trzy razy po 45min w porywach do 1,5 h. I w tym czase ogarniam domek. A wazy juz ponad 4500 g. Jest co dzwigac
O rety jestescie nie do nadrobienia , czasani wchodze i podczytuje ale to kropla w morzu . Filip zawricil matce w glowie na calego .
W dzien skubaniec malo spi ze trzy razy po 45min w porywach do 1,5 h. I w tym czase ogarniam domek. A wazy juz ponad 4500 g. Jest co dzwigac
Załączniki
reklama
ewelina.br