reklama
kasik36
Fanka BB :)
Smerfeta to sie chyba nie zalapiesz na darmowe szczepienia skoro Alusia nadrobila z waga. Chyba, ze na tc, nie pamietam do ktorego licza wczesniaka.
genna
Smerfeta gratulacje mamuśka wycałowac tego lekarza co zdecydował o CC buziaczki od Frania dla alutki no i odczarowalas piatek 13tego cudaśnie , zapoznajcie sie a Alutka podobnie wagowo , wzrostem i godziną urodzenia co Franio jeszcze raz gratulacje
Lilka dzięki za wytłumaczenie co do wyciskanie ja byłam tak zmęczona ze nie kontaktowała mi nie pytałam o nic lekarza a M wiadomo sam był w szoku jak rzucili sie na mnie lekarze :
Agawa pewnie zaopatrzona w piotrusia
Lilka dzięki za wytłumaczenie co do wyciskanie ja byłam tak zmęczona ze nie kontaktowała mi nie pytałam o nic lekarza a M wiadomo sam był w szoku jak rzucili sie na mnie lekarze :
Agawa pewnie zaopatrzona w piotrusia
smerfeta
Gizas ale jakby co tu nas wiecej by podpowiedziec cos
Kotuska tylko raz byla pani od laktacji. Teraz sama kombinowalam, z łacha jedna położna ciut pomogła. Na pewno wez te duze podklady na łóżko bo inaczej będzie tylko lignina. Opieka na pooperacyjnej moim zdaniem słaba ale moze taka zmiana mi sie trafila. M nie zdążył lecial na noworodki by zobaczyc corcie. Później zalapal sie na badania i mógł wziąć małą na ręce.
Dzis moja mama ma urodziny
Edit.
kasik darmowe daja ale ja chce sama kupić szczepionke engenix b czy jak ona tam i uprzedziłam by nie dawali tej beznadziejnej. Jutro siora mi ja przyniesie
wpisali ze urodzona 37 +1
Kotuska tylko raz byla pani od laktacji. Teraz sama kombinowalam, z łacha jedna położna ciut pomogła. Na pewno wez te duze podklady na łóżko bo inaczej będzie tylko lignina. Opieka na pooperacyjnej moim zdaniem słaba ale moze taka zmiana mi sie trafila. M nie zdążył lecial na noworodki by zobaczyc corcie. Później zalapal sie na badania i mógł wziąć małą na ręce.
Dzis moja mama ma urodziny
Edit.
kasik darmowe daja ale ja chce sama kupić szczepionke engenix b czy jak ona tam i uprzedziłam by nie dawali tej beznadziejnej. Jutro siora mi ja przyniesie
wpisali ze urodzona 37 +1
Ostatnia edycja:
genna
Smerfeta ale babcia dostała prezent na urodzinki pieknie
liskka
Gizas, no pewnie że szybko zleci Najdłużej chyba się ciągnie do 20 tyg( przynajmniej dla mnie) a potem już przestajesz liczyć tygodnie . Pogoń dziewczyny z tamtego wątku tutaj
MARZEC
1. Kotuska83 (16-17 marzec) syn
2.Finesse (29 marzec) córka
3. Olusia7982 (28 marzec) bliźniaki córka i synek
6. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
7. Kasik36 (10 kwiecien) syn
8. Hania39 (30 kwietnia) córka Lena
11. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
12. anula86@ (29 maj) córka
CZERWIEC
13. Luize ( 14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz
LIPIEC
14. lilka-1986 ( 31 lipiec/1 sierpień)
WRZESIEŃ
15. Kikifish87 (25 wrzesień)
PAŹDZIERNIK
16. GizaS (10październik)
MARZEC
1. Kotuska83 (16-17 marzec) syn
2.Finesse (29 marzec) córka
3. Olusia7982 (28 marzec) bliźniaki córka i synek
6. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
7. Kasik36 (10 kwiecien) syn
8. Hania39 (30 kwietnia) córka Lena
11. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
12. anula86@ (29 maj) córka
CZERWIEC
13. Luize ( 14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz
LIPIEC
14. lilka-1986 ( 31 lipiec/1 sierpień)
WRZESIEŃ
15. Kikifish87 (25 wrzesień)
PAŹDZIERNIK
16. GizaS (10październik)
Ostatnia edycja:
reklama
kasik36
Smerfeta myslisz, ze ta szczepionka duzo lepsza? Mowili nam w szkole rodzenia ale polozna jakos szczegolnie nie namawiala na nia i nie zapisalam sobie.