reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Gizas, mi w 12 tc wyszlo 80% chlopak i w 16 tc sie potwierdziło :)

Pisz cześciej, moze bardziej zaawansowane ale pamiętamy te wczeaniejsze tygodnie :)
Na kiedy masz termin ?

Ja po wizycie u gina, wszystko ok, za dwa tyg kolejne usg .

Smerfeta gratulacje mamuśka :) wycałowac tego lekarza co zdecydował o CC :) buziaczki od Frania dla alutki :) no i odczarowalas piatek 13tego :) cudaśnie , zapoznajcie sie :) a Alutka podobnie wagowo , wzrostem i godziną urodzenia co Franio :) jeszcze raz gratulacje :)

Lilka dzięki za wytłumaczenie co do wyciskanie ja byłam tak zmęczona ze nie kontaktowała mi nie pytałam o nic lekarza a M wiadomo sam był w szoku jak rzucili sie na mnie lekarze :
Agawa pewnie zaopatrzona w piotrusia :)

Gizas ale jakby co tu nas wiecej by podpowiedziec cos :)

Kotuska tylko raz byla pani od laktacji. Teraz sama kombinowalam, z łacha jedna położna ciut pomogła. Na pewno wez te duze podklady na łóżko bo inaczej będzie tylko lignina. Opieka na pooperacyjnej moim zdaniem słaba ale moze taka zmiana mi sie trafila. M nie zdążył :) lecial na noworodki by zobaczyc corcie. Później zalapal sie na badania i mógł wziąć małą na ręce.

Dzis moja mama ma urodziny :)

Edit.
kasik darmowe daja ale ja chce sama kupić szczepionke engenix b czy jak ona tam i uprzedziłam by nie dawali tej beznadziejnej. Jutro siora mi ja przyniesie
wpisali ze urodzona 37 +1

Ostatnia edycja:
Gizas, no pewnie że szybko zleci :p Najdłużej chyba się ciągnie do 20 tyg( przynajmniej dla mnie) a potem już przestajesz liczyć tygodnie . Pogoń dziewczyny z tamtego wątku tutaj :D

MARZEC

1. Kotuska83 (16-17 marzec) syn
2.Finesse (29 marzec) córka
3. Olusia7982 (28 marzec) bliźniaki córka i synek

KWIECIEŃ
4. Milena87 (1 kwiecień) synek Nikodem
5. joasia2906 (2kwiecień)synekWojtuś
6. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
7. Kasik36 (10 kwiecien) syn
8. Hania39 (30 kwietnia) córka Lena

MAJ
9. Liskka (13 maj) synek
10. Anulla28 (18 maj) córka Wiktoria Amelia
11. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
12. anula86@ (29 maj) córka

CZERWIEC

13. Luize ( 14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz

LIPIEC

14. lilka-1986 ​ ( 31 lipiec/1 sierpień)

WRZESIEŃ

15. Kikifish87 (25 wrzesień)

PAŹDZIERNIK

16. GizaS (10październik)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry