reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Medalikara moj co 2 -3 h. W nocy je , dobrze masz :D w dzien tez staram sie mu tak dawac .
Maly głodomorek jak by migl to by jadl non stop.
Ja czasami tez wspominam brzusio a bylismy u Dr w Białymstoku i jak chcemy rodzenstwo to mamy sie uwinąć :p

Ostatnia edycja:
Agaawa, gratulacje!

Medalikara, u nas 4470.

My byłyśmy wczoraj na spotkaniu mam ze szkoły rodzenia ;)
Niunia się popisala bo jako jedyna po masażu spała ;) wszyscy się dziwili że nie chce na rękach zasnąć. Oni chodzili huśtali a mała na rękach mi awanturę zrobiła więc ją położyłam i zasnela.
Fajnie było i dziewczyny rodziły zupełnie w innych terminach ;) jedna zamiast 3.01 to już 12.12.
A ta co miała urodzić ostatnia też przed czasem w 37 tc zaś kolejne dwie przynosiły o 10 dni tylko ja tak dość w porę ;) Była kawka i ciasto i rozmowy o śnie, kupce, kolkach itp ;)

A to moja elegantka przed wyjazdem ;)

uploadfromtaptalk1426315467756.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1426315467756.jpg
    uploadfromtaptalk1426315467756.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 60
Smerfeta no to pięknie. Już rozpakowana. Gratuluję. Powoli kolej na mnie :p
ja wybrałam wyniki na paciiorkowca i jest ok. Czekam juz na swoj cud. śluzu coraz więcej a wczoraj chyba obniżył mi się brzuch. A zgaga od dwóch dni mnie atakuje. Masakra. Kuchnia gotowa trochę za dużo przez dwa dni się napracowalam dziś odpoczywam :)
I z innej bajki. Dziewczyny u mnie juz się zaczynają kleszcze, moja tesciowa miala, a wyszła tylko do bramki i chyba ze świerka spadł. miała także uważajcie na swoje pociechy
Pozdrawiam

Agawa gratulacje TWoj Piotrus wazy wiecej o 50gram niz moja po urodzeniu:) A tego krwiaka wspolczuje, ciekawe jak on sie zrobil.

Kotuska jesli masz blizne tam gdzie beda robic cc to ta stara ci wytna a zaszyja nowa, to tak samo jak przy kolejnym cc.

Dziewczyny wasze dzieciaczki to malutkie, moja wg.wagi domowej wazy 5600-5900 zalezy kiedy zwaze i to na naguska wiec ja mam dopiero co dzwigac... W srode bedzie zwazona oficjalnie.

A moja tam za smoczkiem nie przepada.

reklama
Medalikara fajnie, ze sie odezwalas, myslalam ostatnio o Tobie :) Jak ten czas leci. Czyli macierzynstwo Ci sluzy, moze klopoty z zoladkiem byly na tle nerwowym a teraz bedac szczesliwa mama ustapily :)

Magda fajne takie spotkanie, same je zorganizowalyscie czy bylo juz wczesniej ustalone przez sr? Twoja Zosia to prawdziwa modelka, mama zadbala, zeby coreczka mogla sie stroic ;)

Milena mi o opuszczeniu brzucha mama gada juz drugi tydzien ale ja nie zauwazylam. Czy to jest mocno zauwazalne, czy mozna przegapic? Sama napisalas "chyba" wiec tez nie jestes pewna. Slyszalam, ze wowczas duzo czesciej chodzi sie do toalety a ja chodze rzadko. A co do sluzu to masz taki gesty? Bo ja od wczoraj musze czesciej wkladke zmieniac bo troche mi wilgotno, juz zaczelam sie zastanawiac czy to nie wody sie sacza?

Smerfeta jak dzisiaj sytuacja? Jestes juz na normalnej sali, jak minela noc, wstalas?

Agaawa i co z tym Twoim krwiakiem, wiadomo skad sie wzial?

Do góry